Több mint 285 000 béta tesztelő vásárolta meg 2022-ben a Tesla teljes önvezetését

Ez egy hatalmas, 475 százalékos növekedés egy évvel ezelőtt, és mintegy 78 százalékkal magasabb, mint csak egynegyed évvel ezelőtt

Az elektromos járművek márkája 2022-ben számos győzelmét meghirdeti. Az egyik a teljes önjáró technológia kiterjesztése mintegy 285 000 járműre Észak-Amerikában. Ez győzelem és csalódás attól függően, hogy néz ki.

Bejegyzés sorozatban Twitter, Tesla ismertette az elmúlt év eredményeit. A Giga Texas és a Giga Berlin termelésének felgyorsítása mellett 500 000 napelemes és napelemes tetőberendezés mérföldköve is elérte. Még egy új rekordot is elér, amely 4680 akkumulátoros cellát jelent egy héten, több mint 1000 autóval.

Talán egyik sem olyan nagy, mint a hír, hogy több mint 285 000 Tesla jármű rendelkezik teljes önjáró bétával Észak-Amerikában, és ezek a felhasználók néhány ezerből fizettek dollár néhány évvel ezelőtt a $ 15 000-ig. Egy évvel ezelőtt ez a szám mindössze 60 000 autó volt. Az év harmadik negyedévében 160 000 autó volt. Ez azt jelenti, hogy a teljes önjáró örökbefogadás felgyorsulása egyelőre gyorsan zajlik.

Ez nagyszerű hír a Tesla számára, mivel több adat jobb frissítést jelenthet autonóm Teljes önjáró technológia. Attól függően, hogy mennyire hatékonyan válogatja át ezeket az adatokat, és kihasználja azokat a szoftverfejlesztésekhez, az FSD Beta gyorsabb frissítését is jelentheti.

Kétségtelen, hogy növeli az egyedi és trükkös helyzetek számát, amelyeket a szoftvernek a való világban kell kezelnie, amelyek mindegyike olyan adatokat generál, amelyeket a Tesla csapata felhasználhat a szolgáltatás fejlesztésére. Ugyanakkor a felfutást egy ideig folytatni kell, ha valaha is eléri a vezérigazgatót Elon Musk jóslatok.

As DriveTeslaCanada rámutat, hogy áprilisban azt mondta, hogy körülbelül 1 000 000 autó várhatóan FSD Beta lesz. Még ha a felvételi arány továbbra is ezen a hólyagos 78% -os ütemben folytatódik, a Tesla-nak még a következő év közepéig nem lesz millió FSD Beta felhasználója. Függetlenül attól, hogy mikor érik el ezt a mérföldkövet, a Tesla-nak számos van az FSD-vel kapcsolatos kihívásokkal teli kérdések megoldani.

carscoops & google fordító