Presztízs ügyfelek számára fejleszt, tesztel és gyárt különböző szenzorokat a veszprémi cég

Weekly or daily newspaper with articles. News sheet with picture and text. Folded tabloid isolated on white background. Periodical press edition. Flat vector cartoon illustration

Elérte az egymilliárd darab legyártott szenzort a Continental Automotive Hungary Kft. idén harminc éves fennállását ünneplő veszprémi telephelye – közölte a társaság kedden az MTI-vel.

    A német járműipari konszern magyarországi leányvállalatának közleményében jelezték: az elmúlt évtizedek fejlesztéseinek köszönhetően már globális piacra termelő veszprémi telephely presztízs ügyfelek számára fejleszt, tesztel és gyárt különböző szenzorokat gépjármű-menetbiztonsági rendszerekhez, akkumulátorokhoz és az utazási kényelem növeléséhez.


    A veszprémi gyár kulcsfontosságú szerepet játszik a csúcstechnológiás, jövőálló termékek fejlesztésében, tesztelésében és gyártásában – tették hozzá.


    Dapsy Zoltánt, a Continental veszprémi telephelyének ügyvezető igazgatóját idézve kiemelték: az egység termelési és gyártási szegmensében  >>>