Neves szaklapok tesztjein bizonyítottak a SodaStream vadonatúj szénsavasító készülékei

A SodaStream fontos elismeréseket gyűjtött be

Ezek a készülékek lehetnek a 2024-es év legjobbjai

Három nagy múltú médium is beválasztotta a legjobbak közé a SodaStream vadonatúj szénsavasító készülékeit arra a listára, amelyen a 2024-es esztendő legjobbjait gyűjtötték össze. „A SodaStream számára fontos elismerés, ha a teljesen új fejlesztésű készülékei is elnyeri a szakértők tetszését. Ezeket az új generációs készülékek már Magyarországon is elérhetőek” – emelte ki Széll-Szőke Krisztina, a SodaStream termékmenedzsere.

A CNN online hírportáljának szerkesztősége több hónapot töltött szénsavasító gépek tesztelésével és ennek nyomán, 11 darab készülék közül a SodaStream újdonságát, a Terra szénsavasítóját választotta a legjobbnak.1 „Ez a készülék megfelelő egyensúlyt teremt az ár és az általa nyújtott teljesítmény között. Intuitív kialakításával és kis méretével gond nélkül elfér egy bárpult, vagy a konyhapult tetején” – emelte ki a neves médium értékelésében a készülékkel kapcsolatban. A CNN.com mindemellett dicsérte e gép egyszerű kezelhetőségét is.

A New York Times is közzétette a szénsavasító készülékkel kapcsolatos tapasztalatait. A médium online kiadásának2 szerkesztősége rendkívül széleskörű tesztelést hajtott végre, ugyanis az újságírók legalább 26 darab ilyen készüléket próbáltak ki. Ennek során „Szintén nagyszerű” jelöléssel illették a SodaStream másik újdonságát, az ART-ot, amellyel kapcsolatban kiemelték, hogy a készülék retró megjelenéssel büszkélkedhet, ami az elegáns fémes felületeknek, valamint a krómszerű fényezéssel ellátott szénsavasító karnak köszönhető. A SodaStream szénsavasítója így túl mutat a funkcionalitáson, hiszen akár stílusos kiegészítője is lehet egy otthonnak.

Az egyik legismertebb lifestyle tematikájú magazin, a Good Housekeeping3 ugyancsak átfogó tesztet készített a szénsavasítók terén. A SodaStream két készülékkel, a Terrával, valamint az ART-tal is bekerült a Top5-be. A szerkesztők a „legcsendesebb” szénsavasítóként határozták meg a SodaStream újdonságát, az ART-ot pedig egyenesen a prémium készülékek közé sorolták.

A SodaStream vadonatúj készülékei tavaly novemberben érkeztek meg Magyarországra. A Terra háromféle – piros, fehér és fekete – színben érhető el. A kínálat részét képezi továbbá egy fekete színű, immáron elektronikus szénsavasító rendszerrel rendelkező Terra is. Az ART pedig egyelőre egyféle, fekete színben kapható idehaza. „Mindkét típus már az új, úgynevezett Quick Connect rendszerrel van felszerelve, ami lehetővé teszi a szénsavasító patron csavarozás nélküli, gyors rögzítését” – tette hozzá a SodaStream termékmenedzsere.

Forrás:

  1. https://edition.cnn.com/cnn-underscored/reviews/best-soda-makers
  2. https://www.nytimes.com/wirecutter/reviews/best-soda-maker/
  3. https://www.goodhousekeeping.com/uk/product-reviews/house-garden/g42722701/best-soda-makers/

Szódát sztrimelni?