LEGO kockák visszaváltását tesztelik

A LEGO Group bemutatja a LEGO® Replay tégla-visszavételi szolgáltatás próbaverzióját az Egyesült Királyságban

Kísérletezzük a LEGO® Replay tégla-visszavételi szolgáltatásunkat az Egyesült Királyságban, és meghívjuk a rajongókat, hogy csatlakozzanak hozzánk, és teszteljük, hogyan vihetjük el a játékos tanulást több gyermekhez, és hogyan akadályozzuk meg a LEGO kockák hulladékká válását.

A jó hír az, hogy az Egyesült Királyságban a legtöbb embernek már van terve minden olyan LEGO kockára, amelyre már nincs szüksége: a családok 94%-a, akik úgy döntöttek, hogy továbbadják azokat barátainak, családtagjainak, jótékonysági szervezeteknek vagy helyi iskoláknak, vagy eladják őket* – segít abban, hogy a LEGO kockákkal újra és újra játsszanak.

Mindenki számára, aki nem tudja, mit kezdjen a fel nem használt LEGO kockáival, a LEGO Replay egyszerű lehetőséget kínál annak biztosítására, hogy ezek a kockák továbbra is játékra és kreativitásra ösztönözzék a gyerekeket.

Az új kísérleti program az Egyesült Királyságban élő családok és rajongók által adományozott téglák új felhasználási módjait teszteli majd. Ebben a feltárási szakaszban a visszaküldött használt téglákat újrahasznosítják olyan új tárgyakká, amelyek támogatják az iskolai tanulást, például játéktároló dobozokká.

Az olyan jótékonysági partnerekkel együttműködve, mint az In Kind Direct, minden új dobozt megtöltünk LEGO kockákkal, mielőtt szétosztanák azokat az Egyesült Királyság iskoláiban és közösségi központjaiban, hogy játékra és kreativitásra ösztönözzünk.

A környezeti fenntarthatóságért felelős alelnökünk, Tim Brooks mondta; „Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az Egyesült Királyságban élő rajongóink közül már sokan átadják másoknak a LEGO játék örömét. Tégláinkat úgy tervezték, hogy tartósak és biztonságosak legyenek ahhoz, hogy generációról nemzedékre adják őket, hogy sok éven át végtelen játékra és kreativitásra ösztönözzenek.

A LEGO Replay kipróbálása az Egyesült Királyságban fontos lépés a körkörösebbé válásunk felé. Szeretnénk minden LEGO kockát újratelepíteni, újrahasznosítani vagy újrahasznosítani, hogy hosszabb ideig játékban tarthassuk. Reméljük, hogy a LEGO Replay segítségével még több ember adományozhat könnyedén LEGO kockákat, és büszkék lehetnek arra, hogy országszerte támogatják a gyerekek játékos tanulását.”

Nagyon egyszerű bekapcsolódni és segíteni a rendszer kipróbálásában.

Egyszerűen csomagolja be a fel nem használt kockákat bármelyik dobozba, nyomtasson ki egy ingyenes címkét a LEGO.com/Replay-UK webhelyről, és küldje el őket bármelyik DPD Drop Shopból Angliában, Skóciában és Walesben. Hamarosan elérhető lesz egy ingyenes posta szolgáltatás észak-írországi rajongóink számára.

Várjuk rajongóink élő visszajelzését arról, hogyan szeretnek adományozni, és új módszereket próbálunk ki arra, hogy játék- és tanulási lehetőségeket biztosítsunk a gyerekeknek termékeink újrahasznosításával.

Fenntarthatóbb jövő építése

A LEGO Replay 2019-ben indult az Egyesült Államokban, és 2021-ben Kanadába is kiterjesztették. Eddig több mint 230 millió LEGO kockát adományoztak észak-amerikai családok, ami 300 000 rászoruló gyermek számára biztosított játékos tanulási lehetőséget, és megakadályozza, hogy a LEGO kockák kárba menjenek.

Az egyesült királyságbeli LEGO Replay próbaverzió tágabb körkörös stratégiánk része – amely számos tesztelési és tanulási programot is magában foglal – azzal a céllal, hogy fejlesszük a körkörös képességeket és koncepciókat. Nemrég elköteleztük magunkat a fenntarthatóságra fordított kiadások háromszorosára négy év alatt, 1,4 milliárd dollárra. A kezdeményezések a következők:

  • Fenntartható és körkörös anyaginnováció – Célunk, hogy termékeinket és csomagolásainkat 2032-ig fenntarthatóbb és körkörösebb anyagokból készítsük el. Ez magában foglalja az összes egyszer használatos műanyag eltávolítását a csomagolásunkból. Az új papíralapú zacskók piacra dobása tavaly kezdődött Európában és Ázsiában.
  • Átállás a nulla hatású műveletekre – abszolút szén-dioxid-kibocsátásunk 37%-os csökkentése 2032-ig jóváhagyott tudományos alapú célunk részeként, azzal a hosszú távú céllal, hogy 2050-re nettó nullává váljunk.
  • A holnap építőinek inspirálása és fejlesztése – továbbra is világszerte több gyermek számára biztosítunk lehetőséget arra, hogy játékon keresztül fejlesszék kritikus élethosszig tartó készségeiket.

Építsd meg az új LEGO® Ideas Red London telefonfülkét