MTG-B3000BD-1A2 – Szépség minden részletben

Hosszú ideje tapasztaltam ilyen intenzív esztétikai élvezetet a G-SHOCK nézze meg, miközben véleményt ír. Valójában nem gyakran nézi az MTG elit részlegének szépségeit, ahol még a legkisebb részletet is mérnöki és tervezési figyelem veszi körül. Nos, itt a japánok nemcsak prémium termékeikkel versenyeznek, hanem a világ luxus óráival is. Nézzük át a MTG-B3000BD-1A2 nézze meg a hagyományos mag áttekintésünket.

Nincs helye a polimer anyagnak, a digitális kijelzőnek és az egyéb “ egyszerű ” alkatrészeknek. Nem kell csökkenteni a költségeket, mivel éppen ellenkezőleg, a gyártónak igazolnia kell termékének meglehetősen magas költségeit.

Míg a mechanikus márkáknak csak egy új koronatervezést kell bejelenteniük [, a megjelenés változása nélkül ], a CASIO folyamatosan próbálkozik mind a funkciók, mind a technológia felett [ elvégre a kvarctermékek hátrányosan érintik a ] luxusszegmenst. Vessen egy pillantást az MTG-B3000BD-1A2 új japán eredményeinek minden csodálatos eredményére.

Óra podcastok a begurulva.hu oldalon!

Az MTG-B3000 valószínűleg a legfejlettebb esetszerkezetet használja DUAL CORE GUARD. Az egyetlen erősebb szerkezet valószínűleg a monokok, de mivel nem búvár [ FROGMAN ], a DUAL CORE GUARD határozottan az első helyet foglalhatja el ebben a kategóriában.

Az új eset fogalma a egyedi hátlap, amely egy darabból álló, bonyolult alakú rozsdamentes acél. A gyártó nagy merevséget adott az integrált öntéssel, hogy egyetlen formát hozzon létre emelt oldalakkal, amely a szalag rögzítéséhez szükséges fülként, valamint a korona és a gombok védőburkolataként szolgál.

Az eset, amint azt már megértetted, a gyanta és szénszál keveréke. A két anyag kiegészíti egymást, és még erősebb tulajdonságokkal rendelkező, könnyű házat eredményez.

A japánok hangsúlyozzák az MTG-B3000 drága fém polírozási technikáit is, különös tekintettel a prémium Sallaz kezelésre. Amit a való életben látok, csak egy szilárd darab kiváló minőségű szerelvény, de jó tudni, hogy az óra néhány év alatt nem veszíti el megjelenését [, és egyes elemek csillogása csodálatosnak tűnik ].

Most írtam le nagyon technológiai mérnöki megoldásokat, amelyek valóban jelentős és lenyűgöző [ és megéri a pénzt ]. De legyünk őszinte – ők alig látható a csuklóján.) Nos, ki fogja nézni a hátlapot, amely mindig el van rejtve a szemed elől? Ami tökéletesen látható, az a eset vastagsága.

És itt tisztelegnem kell a mérnököknek. A modul 1,45 mm-rel vékonyabb, mint a MTG-B1000 családtag és csak az 12,1 mm. Ez nagyszerű eredmény egy ilyen óraórának.

Hogy őszinte legyek, nem számítottam az MTG-B3000 “ wow ” hatására. Még több – a hivatalos fotók nem ábrázolták valódi szépségüket. Ropogósnak és hatalmasnak tűntek számomra, amikor először láttam őket. A hatalom valóban ott van, de csak az eset dimenziója szempontjából: 51,9 × 50,9 mm.

A 12,1 mm vastagságú munkát elvégezte – az óra elegánsnak tűnik a csuklóján, nem tapad ki, illeszkedik a [ öltöny alá, és nem csak ], és az általános méret éppen ellenkezőleg vonzza a figyelmet.

Az MTG-B3000 felülvizsgálata közben a deja vu-t fogtam a GWG-2000, ami számomra is hatalmasnak tűnt, de a csuklóm teljesen más volt.

És most gondolj rá, a GWG-2000 vastagsága 16,1 mm és számomra nagyon rendben volt, és a mai hős – 12,1 mm. Ez természetesen nem olyan 5 mm-es termék, amellyel a globális órásipar büszkélkedhet, de egy ilyen funkcióval és funkciókkal ellátott óra 12,1 mm-es biztosan EGY SZERET.

A CASIO csökkentett méretekkel büszkélkedhet. Végül is kisebb alkatrészeket kellett kifejleszteniük, és az elektronikus alkatrészek elrendezését a táblán belül tömöríteni kellett. Ne felejtsük el a több analóg funkcionális tárcsát, és az MTG-B3000 már műalkotásnak tekinthető, nem csak a “ kvarc ” személyének.

Tárcsázás. Hosszú időbe telt, hogy kitaláljam, elégedett vagyok-e az olvashatósággal. Ha megnézem a – tárcsát, az rossz, a következő alkalommal – nagyon ékszerszerű és pontos. A kéz ’ kialakítása, méretei és kiejtései valóban vegyes érzést hagynak.

Mivel a GWG-2000 úgy tervezték, hogy “ kibővítse ” mi folyik [ nagyon nagy kéz- és órajelzők ], az MTG-B3000 éppen ellenkezőleg, megpróbálja elkerülni a [ vékony kezek figyelmét, nincs kiejtés az órajelölőkön, minimalizmus ]. Ez egy olyan pont, ahol mindenki egyedül dönt. Az idő múlásával tetszett ez a formatervezés, mert megfelel az a szigorú férfi karóra nagyon jól. Nem mondhatom, hogy az olvashatóság nagyon rossz [, elvégre az órának van háttérvilágítása ], de ez sem tökéletes.

Mivel a GWG-3000 [ tulajdonosa vagyok, továbbra is úgy gondolom, hogy az egyik legszebb repülõgép ] ], a további tárcsázási funkciók egyáltalán nem leptek meg. Minden olyan, mint a régi jó időkben: a hét napjai, a világidő, a 24 órás formátum, a dátum ablaka. Ez első látásra. ) De valójában az MTG-B3000 hűvösebb, mert van analóg TIMER. Személy szerint szeretem az időzítőt, és ez a kedvenc funkcióm az órákban, különösen az analóg órákban. Úgy működik, mint általában az analóg óráknál – a használt kéz az óramutató járásával ellentétesen forog, ezáltal a hátralévő idő csökkenését szimbolizálja, majd a riasztás értesíti. Az időzítő alapértelmezés szerint 10 percnél kezdődik [ erre emlékeztet a kiegészítő ablakban a 6 órás helyzetben lévő jelzés ].

Az új értéket az órabeállítások segítségével állíthatja be, de a CASIO WATCHES alkalmazás. Mivel az óra nem “ sportos ”, a telefon párosításához nagyobb szükség van a [ automatikus időkorrekció ] pontosságához és az alapvető beállításokhoz, mivel azt mondják: “ a kezdeti beállításhoz ”, és akkor elfelejti. Mindenesetre örülök ennek a lehetőségnek, mert még majdnem tíz év után is remegtem, amikor módosítanom kell a pontosságot GW-3000 manuálisan [ Egyszerűen elfelejtem ezeket az eljárásokat ]. A CASIO Órák esetén ez automatikusan megtörténik, és a kézi beállítás nagyon intuitív a telefon képernyőjén. Futtassuk át ennek a kellemes szinkronizációnak a fő pontjait…

A CASIO-nál úgy döntöttek, hogy pontosan megmutatják, melyik sorozat támogatja az alkalmazást. Furcsa döntés…

Regisztráljon a népszerű közösségi platformokon, és szerezze be saját CASIO ID-jét. Nincs nélküle mód, tehát át kell menned ezen a lépéssel.

Azonnal látja az akkumulátor szintjét, és véleményem szerint ez egy nagyon fontos részlet.

Ezután meg kell találni egymást a BLUETOOTH használatával, és lehetővé kell tenni a telefon számára, hogy nyomon kövesse a tartózkodási helyét, és tegyen valamit a telefonon ) ). Ó, ezek az adatvédelmi beállítások ezek a manipulációk, az MTG-B3000BD-1A2 megjelenik az alkalmazás képernyőjén. Nagyszerű, menjünk az óra szívébe…

Az alábbiakban bemutatjuk a funkciók teljes készletét, amelyeket befolyásolhat: Riasztások, Időzítő, Világidő, Telefonkereső, Állapot és így tovább.

Hmm, állapot? Mi a fene ez? Az “ felirat az órája normál ” megnyugtató, de még mindig nem egészen világos. Vizsgáljuk meg részletesen az “ Végrehajtás önellenőrzés ” és “ Állapot-ellenőrzési előzmények ” gombokat.

Most már értem, ez olyan, mint egy óra és az összes funkció ellenőrzése. Ha minden normális, akkor minden funkció rendellenességek nélkül működik.

Ez valami új. Az Eco Charge skálára gondolok. A napelem által generált energiamennyiség. Kíváncsi vagyok, mi lesz a dinamika az idő múlásával. Egyébként érdekes.

Kedvencem: az óra megjelenítésének minden elemének ellenőrzése az alkalmazáson keresztül. Van ötlete, milyen nehéz ezt manuálisan megtenni? Szerencsére már nem kell félnie az analóg óra beállításától.

A háttérvilágítás időtartamának konfigurálása és a “ telefonkereső ” funkció tesztelése. Csak válassza ki a telefon által kibocsátott hangot.

Nos, ez a hagyományos világidő-beállítás. Az alkalmazás nagyon praktikus szolgáltatás, de természetesen nem a legfontosabb.

Az MTG-B3000BD-1A2 zenekar érdekes belső linkjeivel. De nem gumírozottak, mint amilyennek látszik a képen.

Az üres fém összeköttetéseket egy kompozit anyag réteggel kombinálják, amely “ nem szorítja meg a ” -et, a “ nem harap ” -et, és nagyon kényelmes a csuklóján.

következtetések

Az MTG-B3000BD-1A2 nem csak a G-SHOCK márka, inkább prémium szegmense. Ezért használja az óra a legjobb anyagokat és technológiákat: zafírkristály, új tokszerkezet, finomított sáv, telefonszinkronizálás, napenergia és még sok más. A mai hősöt valóban remekműnek hívhatom. Nem fog találni senkit, aki magasabb színvonalú és funkciós az árért. Szóval, a legújabb MTG lenyűgözött és arra késztett, hogy gondolkodjam az analóg kedvenc óra megváltoztatásáról a G-SHOCK felállásban.

*Valdemar, kifejezetten casioblog.com & casiofanmag.com. Támogassa Ukrajnát és maradjon egészséges!

casiofanmag & google fordító