LEGO Speed Champions 76917 – gyors, dühös Nissan Skyline GT-R

A szokásos ütemtervön kívüli kiadás LEGO Speed Bajnokok, 76917 gyors dühös Nissan Skyline GT-R ( R34 ) vezeti a témát 2023-ra, még a legérdekesebb felépítésével.

EXKLUZÍV NISSAN PODCASTOK A BEGURULVA.HU ÉS A PODCARS.HU OLDALAKON!!!

Csak a harmadik film alapú autóban vagyunk LEGO Speed Bajnokok, de a téglaépítésű járművek új kollekciója már lenyűgöző és érdemes kiegészítésnek bizonyult a polcon. Szerencsére ez nem változik 76917 gyors dühös Nissan Skyline GT-R ( R34 ) mint a LEGO Speed Bajnokok A tervező csapat bizonyítja, hogy nyolc év után még mindig rengeteg potenciál rejlik a témában.

Brian O’Conner járműve ihlette a gyors és dühös folytatást, 76917 gyors dühös Nissan Skyline GT-R ( R34 ) több, mint egy LEGO set, ez az egyik legnagyobb kihívást jelentő modell, még a legtapasztaltabb rajongók számára is. Friss levegőnek kell lennie azok számára, akiknek 1000 és 1000 között van LEGO készleteket a gyűjteményükben.

— Hol lehet vásárolni a LEGO-t Speed Champions 76917 Gyors Dühös Nissan Skyline GT-R ( R34 ) —

76917 2 gyors 2 dühös Nissan Skyline GT-R ( R34 ) az egyetlen LEGO Speed Bajnokok indítása 2023. január 1-jén. Ez kívül esik a téma szokásos kiadási ütemezésén. Ennek ellenére széles körben elérhetőnek kell lennie a LEGO.com, hivatalos LEGO Üzletek és egyéb kiskereskedők egész évben.

— LEGO Speed Champions 76917 Gyors Dühös Nissan Skyline GT-R ( R34 ) build —

LEGO Speed BajnokokA filmekből vett járművek ’ felfedezése még mindig viszonylag új az írás idején, mindkettővel debütálva 76911 007 Aston Martin DB5 és 76912 Gyors és dühös 1970-es Dodge Charger R / T 2022 közepén. Ez utóbbi jármű közel volt ahhoz, amelyik a Speed Bajnokok a csapat korábban újra felállt 75893 2018 Dodge Challenger SRT Demon és 1970 Dodge Charger R / T. Még a frissített szélesség mellett is volt néhány hasonlóság a közöttük alkalmazott technikákban. Ugyanakkor nem pontosan ez a helyzet 76917 gyors dühös Nissan Skyline GT-R ( R34 ).

A legközelebbi összehasonlítás LEGO Speed Bajnokok nak nek 76917 gyors dühös Nissan Skyline GT-R ( R34 ) van 76896 Nissan GT-R NISMO 2020-tól, de a két autó általános kialakítása és alakja több mint néhány különbséget mutat. Ennek ellenére mindkét autó hátsó része hasonló mintát követ, két nagy piros háttérvilágítással, két kisebb piros lámpa mellett. A 2020-as sorozatban ezeket négy azonos méretű, megfelelő méretű, kerek lapokkal állították elő. 76917 gyors dühös Nissan Skyline GT-R ( R34 ) bonyolultabb (, de még mindig ötletes ) kialakítást választ, nyitott csappal és csempével, hogy tökéletesen rögzítse ennek az ikonikus autónak a hátulját.

A hátsó rész csak egy példa a szakértő építési technikákra, amelyek az egész 76917 gyors dühös Nissan Skyline GT-R ( R34 ). Az a döntés, hogy a rendelkezésre álló elemeket minden lehetséges részletben felhasználja, költségekkel jár. A valódi jármű teljes ábrázolása érdekében LEGO, különféle darabokat használnak kicsi vagy egyébként nehezen hozzáférhető felületekkel matricákkal, amelyeket rájuk helyeznek. Ez magában foglalja az elülső rács három részét.

Amint azt a képeink is mutatják, ez azt jelenti, hogy rendkívül nagy kihívást jelenthet néhány matrica felvitele. Még egy tégla elválasztó vagy matricalap felhasználásának megkísérelése is értelmetlen erőfeszítésnek bizonyult, amint a helyükön vannak, nehéz lehet eltávolítani őket anélkül, hogy befolyásolnák azok minőségét és integritását. A matricák szükséges gonoszok 76917 gyors dühös Nissan Skyline GT-R ( R34 ), azonban a – különösen az oldalon, ahol a ( kerékívek felett futó kék csíkok megfelelő újraépítésére használják őket, amelyek szerencsére vannak nyomtatva ). Mindaddig, amíg időt vesz igénybe ezekkel a matricákkal, és elfogadja, hogy egyes alkatrészek nem tökéletesek, alacsony árat kell fizetni azért, ami egyébként csillagépítési élmény és végeredmény.

A motorháztetőn lévő nyitott csapok azt jelentik, hogy nincs hely a film autójának teljes élményére, néhány szponzor hiányzik. Ez valószínűleg szándékos tervezési döntés, amely elkerüli a további kérelmeket a fejlesztés során, és teljesen őszinte legyek, nem fogja észrevenni a távollétüket, mivel túlságosan sok történik a készletben, hogy egyébként értékeljék. Vegyük például az exkluzív hat küllős kerékvágó elemet kifejezetten mert 76917 gyors dühös Nissan Skyline GT-R ( R34 ).

Csakúgy, mint minden LEGO Speed Bajnokok autó, a belső tér a modell szerves része, és a költségeket nem takarították meg benne 76917 gyors dühös Nissan Skyline GT-R ( R34 ). A versenyülés kinyomtatásra kerül, az utasülést dinitrogén tartályokkal cserélték, és válogatott matricák díszítik a műszerfalot, a részletek egyenesen a filmből letépve. Átlátszó darabokat is használtak arra, hogy további lábtérrel ugratják a műszerfal alatt, annak ellenére, hogy LEGO minifigurák nincs rá szükség, és ezt a részletet csak az összeszerelés során láthatja.

A hátsó ülések is vannak, de ne várja el, hogy még két minifigurát elférnek az űrben. Ebben az esetben ez egy nagyra becsült részlet, amelyet a mellékelt csavarkulcs tárolására lehet a legjobban használni. Az alváz több, mint a legtöbb LEGO Speed Bajnokok a neonfényekkel is ellátott készletekkel, bár csak akkor látja őket, ha az autót átfordítja, és nincs elég hely a világítási szolgáltatás integrálásához.

Majdnem magától értetődik, de 76917 gyors dühös Nissan Skyline GT-R ( R34 ) jól néz ki együtt 76912 Gyors és dühös 1970-es Dodge Charger R / T. Ennek ellenére ez az építkezés egyáltalán nem függ a másiktól LEGO Speed Bajnokok készlet. Azok, amelyeknek mindkettőjük van LEGO Speed Bajnokok A gyors és dühös alkotások bölcs dolog lenne egymás mellett megjeleníteni őket, hogy újraegyesítsék ezeket a családtagokat, és nem lesznek idegesítve az eredményekkel.

— LEGO Speed Champions 76917 Gyors Dühös Nissan Skyline GT-R ( R34 ) karakterek —

Van egy exkluzív Brian O’Conner minifigurája 76917 gyors dühös Nissan Skyline GT-R ( R34 ) és egyetlen kifejezése jól illeszkedik a gyors és dühös karakterhez, megfelelően hullámos hajjal. Mint a filmben, a ruházat nem adja meg a LEGO Speed Bajnokok a csapatnak nagyon sok munkája van, mivel a minifigura egyszerű fehér inget és sima szürke lábakat sportol.

Ennek ellenére a kettős öntés jelenléte a rövid ujjú karokon, valamint az ing elülső és hátsó részén történő nyomtatás jó érzés. Tekintettel arra, hogy ezt a minifigurát leginkább a vezetőülésen fogják ülni 76917 gyors dühös Nissan Skyline GT-R ( R34 ) egyébként az ing hátoldalán történő nyomtatás kizárható lett volna anélkül, hogy kihagyták volna. Ez nem a leg részletesebb vagy legvonzóbb minifigurája a LEGO, de nem kell, hogy legyen.

— LEGO Speed Champions 76917 2 Gyors 2 Dühös Nissan Skyline GT-R ( R34 ) ár —

319 darabgal a £ 19,99 / $ 24,99 / € 24,99 értékre, LEGO Speed Bajnokok 76917 gyors dühös Nissan Skyline GT-R ( R34 ) jó érték a nem mindig megbízható darabszám-skála szerint. Ezen a metrikán túl azonban nem kétséges 76917 gyors dühös Nissan Skyline GT-R ( R34 ) megéri a kért árat, bárhol is vásárolja.

Megállapítottuk, hogy ez a modell körülbelül 55 percet vett igénybe, de könnyen eltarthat egy vagy több órát, és több építési munkamenetre osztható. Részletekkel teli készlethez exkluzív minifigurát tartalmaz, és hosszú összeszerelési ideje van, £ 19.99 / $ 24.99 / A € 24,99 több mint tisztességes és tökéletes ár, hogy egyszerű kiegészítés legyen egy nagyobb megrendeléshez – vagy önmagában érdemes vásárlás.

— LEGO Speed Champions 76917 Gyors Dühös Nissan Skyline GT-R ( R34 ) érvek és ellenérvek —

Nagyon lenyűgözött 76917 gyors dühös Nissan Skyline GT-R ( R34 ), és bölcs döntés volt a szokásos módon kívül elindítani LEGO Speed Bajnokok kiadási ütemterv. Noha a témában eddig egyetlen más építkezést sem erősítettek meg 2023-ra, 76917 gyors dühös Nissan Skyline GT-R ( R34 ) valószínűleg minden filmet vagy gyártóközpontú modellt árnyékolhatott volna kifogástalan részlete és értéke miatt. Ez nem szól le másról Speed Bajnokok készletek: a legújabb gyors és dühös felépítés éppen olyan jó, de néhány frusztráló és kihívást jelentő matricával kapcsolatos pillanattal az építési folyamat során.

Valószínűleg van néhány modell a 2023. januári bevásárló listán, de szánjon egy percet a mérlegelésre 76917 2 gyors 2 dühös Nissan Skyline GT-R ( R34 ) ha még nincs ott, főleg azok számára, akiknél 76912 Gyors és dühös 1970-es Dodge Charger R / T már a polcon. Bármi legyen is a jövő LEGO Speed Bajnokok, 76917 gyors dühös Nissan Skyline GT-R ( R34 ) hihetetlenül erős kezdete a témának 2023-ban.