Kiss Norbi a Hungaroringen tesztelt

A háromszoros győztes, jelenleg is címvédő Kiss Norbert reméli, hogy atrocitásoktól és incidensektől mentes lesz a kamion Európa-bajnokság idei szezonja.

    A Révész Racing versenyzője pénteken az M1 aktuális csatornán elmondta, a tél folyamán sokat dolgozott a csapatuk, sok apróságot változtattak a kamionon, például a súlyelosztáson, a futóművön, a kormányzáson és a turbón. Ezektől javulást várnak, és most, a Hungaroringen zajló tesztelés során derül ki, mi az, amiben erősödtek, és mi az, amiben még javulniuk kell.


    Hozzátette, már most remek formában van, ezt bizonyítja, hogy a tesztek során megfutotta azt a köridőt, amivel tavaly első rajthelyet szerzett a mogyoródi pályán. Kiss hangsúlyozta, célja a címvédés, és az, hogy már az idény elejétől az élmezőnyben legyen.


    “A tavalyihoz hasonló pozitív és jó hangulatú szezont szeretnék, és remélem, idén atrocitásoktól mentesen, tisztán a mezőny elején leszünk, és nem kell incidensekbe keveredni senkivel” – nyilatkozta.


    Az Európa-bajnokság nyolc állomásból áll, az elsőre május végén Olaszországban, a másodikra június közepén a Hungaroringen kerül sor.