Töltsd a mobilod menet közben

“Töltsd a mobilod menet közben” – volt az egyik fejezete még az elmúlt év nyarán az Invisible Shield, az Ifrogz és a Zagg termékeit magába foglaló Fesztivál Pakkot bemutató sajtóközleménynek.

Szó szerint csapjunk is a közepébe és rántsuk le ezúttal a Zagg Ignition 12-ről a leplet!

Ha már Fesztivál Pakk, akkor természetesen azzal kell felvezetni a terméket, hogy a Volton, a Campuson, az EFOTT-on a Szigeten, vagy a Strand Fesztiválon a nagyszínpad előtt a tömegben csápolva (és mobilunkkal fotózva), vagy épp’ a különböző programhelyszínek között vándorolva igen kevés lehetőségünk van arra, hogy feltöltsük a lemerülőfélben lévő mobilunkat.

Hogy miért is merülne le, hisz’ előző éjjel töltőn aludt a drága?

Egyrészt, ha “almás” a készülék, akkor a fesztiváltérképen előre meg kell terveznünk a töltőpontokkal ellátott útvonalakat, másrészt, ha esetleg Androiddal, vagy egyéb “oprendszerrel” ellátott készüléket használunk, akkor a folyamatos fotózási-, videózási- és posztolási kényszer miatti nagyobb igénybevételnek köszönhetően tuti, nem bírják egész nap az akkuk.

“Bármennyire is elterjedtek a töltőpontok, senki nem akar egy helyben ácsorogni, amíg mindenki a bulizással van elfoglalva. Sokkal kényelmesebb, ha mindig kéznél van egy hordozható enegerigaforrás. Szerencsére az utóbbi években egyre olcsóbban, egyre jobb minőségű hordozható töltőket lehet vásárolni. Ezek kicsik, könnyűek, akár egy övtáskában is elférnek, tehát állandóan magunknál tarthatjuk őket, és készüléktől függően általában 3-4 alkalommal újratölthetjük vele telefonunkat. A beépített LED fényforrásal is rendelkező modellek  zseblámpaként is használhatók, ami igen hasznos lehet, amikor a sátrunkhoz próbálunk visszatalálni a sötétben.” – olvashattuk a fentebb már említett sajtóanyagban-

Igen, a Zagg Ignition 12 egy hordozható energiaforrás, amely’ kettős USB kimenettel (5V / 2.1A és 5V / 1A), LED-es töltöttségjelzővel  és zseblámpa funkcióval is rendelkezik.

A nevéből is láthatóan 12.000 mAh-s kapacitással bír.

Nem beszéltünk még a dizájnról – hisz’ ízlések és pofonok.
Pedig egész dekoratív “csomagolást” kaptak az energiát tároló kis cellák.

Hasznos kis kütyü ez!

Kezdődjenek már az idei fesztiválok!

 

 

http://tesztalelkemindennek.hu/2018/01/12/hyundai-i30-tartos-baratsag-masodik-felvonas/