Ne feledd! Élesben tesztelheted

A STEELRISING BÉTA ELKEZDŐDÖTT


A tervek szerint 2022. szeptember 8-án jelenik meg PC-n, PlayStation®5-ön és Xbox Series X|S-en, a Steelrising bétaverziója augusztus 25-én, közép-európai idő szerint délelőtt 10:00-kor nyílt meg minden játékos számára, aki előrendelte a játékot.

A béta két ilyen szintet javasol: Saint Cloud és Les Invalides. A játékosok ezen a két szinten kipróbálhatják a különböző buildeket, kipróbálhatnak több fegyvert, és megtalálhatják kedvenc játékstílusukat a játék indításához, tetszés szerint újrajátszhatók.

A játékosok felfedezhetik a 18. századi Párizst, amelyet a Spiders csapata újjáteremtett, nevezetesen a Hôtel des Invalides vagy a Château de Saint Cloud mellett. Párizs többi részének felfedezéséhez meg kell várnunk a szeptember 8-i megjelenést, de a játékban szereplő párizsi műemlékek egy része feltárul az új “Recreating Paris” előzetesben.
[URL YOUTUBE]

Számos történelmi forrás ihlette a Spiders stúdió a párizsi főváros néhány emblematikus műemlékét, mint például a Louvre-t, a Notre-Dame de Paris-t vagy a Les Invalides-t, de számos olyan emléket is, amelyek mára eltűntek, mint például a Grand Chatelet, a Pont. au Change vagy a híres Bastille.

1789 a Bastille megtámadásának és a monarchia bukásának kezdete. A Steelrising a történelem egy alternatív változatát ábrázolja: mi lenne, ha XVI. Lajos király, aki imádta az órakészítést, egy sereg robotot épített volna, amely képes elfojtani a felkelést? Ez a hatalmas és kegyetlen hadsereg senkit sem kímél, és erőszakosan megbünteti a lázadókat. Párizs ég és vérzik. Férfiakat, nőket és gyerekeket rendszeresen mészárolnak le.
Aegis, egy automata, amelyet táncosként hoztak létre az udvar örömére, most harcos és Marie-Antoinette testőre. A királynő megbízta Aegist, hogy vágjon egy utat Párizson keresztül, ahol a gépek rémületet keltenek. Minden egyes harc ezekkel a mechanikus ellenfelekkel egy kihívás, ahol a játékos képességei komoly próbát tesznek. Ilyen árat kell fizetni azoknak, akik meg akarják változtatni a történelem menetét.