Mert drónkodni jó

Néhány napja írtam arról, hogy az idei Sziget fesztivál alatt tesztelhettem egy (Pontosabban kettő – de még csak az egyik tesztet vetettem képernyőre.)Parrot drónt

Abban a szösszenetben is elmeséltem, hogy a drónos tapasztalatom úgy kezdődött, hogy kipróbálhattam egy “minikoptert” (ami nem drón), majd a Játékszigetnek köszönhetően egy intelligens helikopter(ami szintén nem drón) is tesztelhettem, végül (a Fast Hungary Kft-nek köszönhetően) sikerült elhoznom egy igazán klassz, kamerás helikopter(ami szintén nem drón, de azzal már végleg drónkövetelő lettem).
Ugyanekkor érkezett hozzám egy igazi minidrón – amivel a lakásban játszadozhattam (a tesztje még nem jelent meg)egy keveset és egyre erősebb volt bennem a vágy egy nagy, kamerás drónra.

Ahogy írtam, egy Parrot Bebop géppel átestem a kamerás drónkeresztségen.

Aztán, alig egy hónapja ismét a Fast Hungary Kft. “sietett segítségemre” és elsőként hozhattam el tőlük egy 40 centis SkyLine drónt.

A szerkezetről két dolgot kell tudni és kiemelni!
Egyik, hogy saját kamerával rendelkezik – ami a távirányítóról közvetlenül vezérelhető és fotó, illetve videó készítésére is alkalmas.
A másik, hogy a SkyLine drónok (annak ellenére, hogy kamerával szereltek) kifejezetten a játék kategóriába sorolhatóak!
(Nem véletlen, hogy a Buddy Toys kategóriába sorolta a forgalmazó.)

Ezúttal tehát ennek szellemében kezdtem a drónkodást.

Az első repülésre heteket kellett várni, ugyanis >>>