Kedvező tapasztalatokat hozott a 10 benzinkúton tartott tesztidőszak

Gyógyszereket és étrendkiegészítőket is árulnak az OMV benzinkútjai

    Az OMV 99 magyarországi benzinkútja vény nélkül kapható gyógyszereket, étrend-kiegészítőket és orvostechnikai eszközöket is árul tavasztól – közölte a társaság kedden az MTI-vel.

    A kínálat elsősorban olyan termékekből áll, amelyek utazás közben gyakran előforduló egészségi problémák tüneteit enyhítik. A vásárlók többek között láz- és fájdalomcsillapítót, orr- és szemcseppet, vitaminokat és gyulladáscsökkentőket találnak az OMV-töltőállomásokon tavasztól. Gyógyszert a jogszabályoknak megfelelően csak 14 éven felüliek vehetnek, visszavétel pedig nincs, de a gyógyszerhulladék díjmentesen leadható – írták.


    A közlemény szerint az új árucikkek bevezetését a vevői igényekkel indokolták, a 10 benzinkútra kiterjedő tesztidőszak kedvező tapasztalatokkal zárult. Az egészségügyi termékek forgalmazásban a Goodwill Pharma Nyrt. működik együtt az OMV-vel – tették hozzá.


    Az osztrák iparvállalat 10 országban több mint 1800 töltőállomást üzemeltet, Magyarországon csaknem 200-at, piaci részesedése belföldön csaknem 10 százalék. A magyar alapítású és tulajdonú Goodwill Pharma gyógyhatású termékek terjesztése mellett saját készítményeket is fejleszt, többek között vitaminkészítményeket és étrendkiegészítőket – olvasható a vállalati honlapon.

Az OMV nyerte a “mennyivel próbáljuk átbaszni a vevőt” versenyt!