A CYBEX kétszeres ADAC tesztgyőztes

A CYBEX büszkén jelenti be, hogy a Cloud T i-Size+ a Base T bázistalp és a Solution T i-Fix modellje is győzelmet aratott az ADAC 2023. októberi tesztjén. Mindemellett, a Sirona T i-Size modell is bezsebelte a neki járó elismerést, hiszen a legjobbként végzett a 0-4 éves korosztálynak szánt gyerekülés kategóriában.

A termékek az alábbi eredményeket érték el:

  • A Cloud T és a Base T bázistalp tesztgyőztes*, összesített eredményük pedig “JÓ” (1.7) – az elismerés egy további, kimagasló biztonsági besorolást is magában foglal “KIVÁLÓ” (1.3) eredmény képében.
  • A Solution T i-Fix modell tesztgyőztes a 4-12 éves korig kategóriában, “JÓ” (2.0) összesített eredménnyel.
  • Sirona T i-Size és a Base T bázistalp díjazták a 4 éves korig használható ülések kategóriájában, “JÓ” (2.3) összesített pontszámmal és a legjobb eredményt is elérte a 0-4 éves korig alkalmas gyerekülés kategóriában.

Cloud T i-Size és Base T modell: A Cloud T i-Size modell tökéletes társ születéstől egészen kb. 24 hónapig, a bázistalpon ergonomikusan dönthető, travel system részeként használva pedig teljesen fekvő helyzetbe állítható. A csúcstechnológiás anyaga 6-szor légáteresztőbb, optimális kényelmet biztosítva minden út során.

Sirona T i-Size és Base T modell: ez a legkiválóbb alternatíva a 0-4 éves gyermekek számára. Ez a hátrafelé néző autósülés kiváló védelmet nyújt, csökkenti a fej- és nyaksérülés kockázatát, és 50%-kal növeli a biztonságot**. A Sirona T i-Size modell 360 fokban forgatható, ezzel megkönnyítve a gyermekek beültetését az autósülésbe és a kiszállásukat is. Az ülés megfelelő beállítása pedig egy kézzel is gyerekjáték. Ez az ülés a luxus kényelem és a sokrétű funkcionalitás tökéletes elegye, miközben az innovatív, körkörös szellőzésnek köszönhetően a gyermek csodásan érzi magát az utazás során.

Solution T i-Fix modell: az aduász megoldás a 3-12 év közötti gyermekek számára. Az autósülés magassága és szélessége is állítható, a szabadalmaztatott dönthető fejtámlája 7x nagyobb biztonságban tartja a gyermek fejét a biztonsági zónában***, és kényelmes alvó pozíciót biztosít, amikor a gyermekek elbóbiskolnak.

A Solution T i-Fix továbbfejlesztett oldalsó ütközésvédelmével és kiemelkedő szellőzésével a lehető legjobb választás azoknak a szülőknek, akik már az első pillanattól kezdve a legjobbat akarják gyermekük számára.


Ez a legújabb siker egy figyelemreméltó korábbi eredmény folytatása, hiszen az Anoris T i-Size modell a 2022-es évi ADAC tesztjén aratott elsöprő győzelmet “KIVÁLÓ” (1.5) minősítéssel. Az Anoris T i-Size a világ első integrált, teljes testet védő légzsákkal rendelkező gyermekülése, amely frontális ütközés esetén kb. 50%-kal nagyobb biztonságot nyújt, mint egy előre néző, biztonsági övvel ellátott gyerekülés. ****

„Azóta, hogy létrejött a márka, a CYBEX legfőbb motivációja, hogy minél inkább hozzájáruljon a gyermekek biztonságához. Ezért is vagyunk elragadtatva T-Line kollekciónk legutóbbi ADAC-teszteken elért eredményeitől, mivel ezek is ékes bizonyítékai a legmagasabb minőségi és biztonsági szabványok iránti elkötelezettségünknek. Az, hogy már ötszáznál is több díjat tudhatunk a magunkénak arra ösztönöz minket, hogy tovább feszegessük a határainkat és még biztonságosabbá tegyük termékeinket” – fogalmazott Johannes Schlamminger, a CYBEX vezérigazgatója.

*megosztva azt egy másik termékkel

**összehasonlítva ugyanilyen üléssel menetiránynak háttal; az ADAC frontális törésteszt kritériumai alapján végzett belső vizsgálatok eredményei.

*** összehasonlítva az ADAC oldalütközéses vizsgálatának kritériumai szerint (27 km/h) az azonos termékkel a biztonsági zónán kívül lévő fejhez képest (HIC 36).

****az ADAC frontális törésteszt kritériumai alapján végzett belső vizsgálatok eredményei

Újabb kategóriában ért el elsöprő tesztgyőzelmet a Cybex