Újabb kategóriában ért el elsöprő tesztgyőzelmet a Cybex

A STIFTUNG WARENTEST ÉS AZ ADAC TESZTGYŐZTESE CYBEX SOLUTION G i-FIX

A CYBEX SOLUTION G i-FIX autósülése az elismert STIFTUNG WARENTEST és az ADAC „tesztgyőztes”1 díját nyerte el 1,7-es összesített eredménnyel a 100-150 cm-es gyermek kategóriában (ami 4-12 éves korosztálynak felel meg). Ez a pontszám a kategória eddigi legjobb eredménye.2

A CYBEX SOLUTION G i-FIX magas háttámlás gyerekülése a szabadalmaztatott, három pozícióban állítható és dönthető fejtámlájának köszönhetően a gyermek fejét és nyakát mindig teljes védelemben és kényelemben tartja. A CYBEX SOLUTION G i-FIX lineáris oldalsó ütközésvédelmi rendszerrel (Linear Side-impact Protection System Plus) is rendelkezik, amely a lehetséges oldalütközéses erők akár 20 százalékát is képes elvezetni3 a gyermektől a speciális, beépített energiaelnyelő burkolatának köszönhetően, ezzel még biztonságosabbá téve az utazást.

A CYBEX alapítása óta több mint 500 díjat nyert el a biztonság, a formatervezés és az innováció terén vizsgált termékkategóriákban. Ezek mindegyike a CYBEX S.D.F. innovációs elvét követi, ami a megkülönböztető formatervezés, a legmagasabb biztonsági szabványok és az intelligens funkcionalitás egyedülálló kombinációját foglalja magában – és alapelve, hogy jobbá tegye a „jövő felnőtteinek” mindennapjait.

Rendkívül elégedettek vagyunk ezzel a minősítéssel, amely tovább igazolja a legmagasabb minőségi és biztonsági előírások iránti elkötelezettségünket. Továbbá hihetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy a CYBEX alapítása óta több mint 500 díjat szereztünk, amelyek közül több mint 30 ADAC-tesztgyőzelem.

Ezek az eredmények arra ösztönöznek minket, hogy folyamatosan feszegessük a határokat, mindig a valaha volt legbiztonságosabb gyerekülések elérésére törekedve, és az egyedülálló kiválóságra” – mondta Johannes Schlamminger, a CYBEX vezérigazgatója.