A Casio kiadja a metaverzum-alapú virtuális utazást a G-SHOCK tartóssági tesztelés világán keresztül

Az új G-SHOCK THE RIDE élmény a Casio VRChat-alapú tartalmainak második kínálata

A Casio Computer Co., Ltd. ma bejelentette a G-SHOCK THE RIDE virtuális attrakció megjelenését, amellyel a felhasználók megtapasztalhatják, milyen lehet részt venni a tartóssági teszten. A Casio bemutatja a G-SHOCK ütésálló órák sorozatát. . A vidámpark-szerű virtuális út a VRChat közösségi virtuális valóság platformon érhető el.

2023 októberében a Casio megnyitott egy virtuális G-SHOCK STORE-t a VRChat-on, hogy metaverzum-alapú tartalmakat kínáljon a látogatóknak a G-SHOCK testreszabásával, valamint megtekinthesse, hogyan néznek ki a VRChat avatárok az általuk készített órákon, és így tovább. A teret úgy tervezték, hogy érintkezési pontként szolgáljon a G-SHOCK márka és az új felhasználók között.

Most, a VRChat-alapú tartalom második kínálataként, a Casio kiadja a G-SHOCK THE RIDE-t, egy olyan ride típusú attrakciót, amely futurisztikus G-SHOCK tartóssági tesztek szimulált tapasztalatait kínálja a felhasználóknak.

Míg a márka óráinak fejlesztési alapját képező Hamura K+F Központban ténylegesen elvégzett G-SHOCK tartóssági teszteken alapul, a G-SHOCK THE RIDE jóval túlmutat, és olyan narratívát tartalmaz, amely elképzeli, milyen formát ölthetnek ezek a tartóssági tesztek a jövőben. Az attrakció arra invitálja a felhasználókat, hogy avatarjukkal pattanjanak fel a G-SHOCK fedélzetére, mintha egy vidámparkba lépnének, és élvezhetik azt a fajta fantasztikus, valóságon túli magával ragadó élményt, amely csak a virtuális valóság tereiben lehetséges. A G-SHOCK THE RIDE által kínált szórakoztató, játékszerű élvezet mellett az attrakció olyan teret biztosít, amely a G-SHOCK valódi, valóságon alapuló világképét fejezi ki a szigorú tartóssági tesztekkel, amelyeket a márka végez, hogy biztosítsa órái páratlan szívósságát. .

A G-SHOCK végtelen kihívás és evolúció szellemében a Casio célja, hogy új értékeket és tapasztalatokat hozzon a metaverzumba és más területekre.

G-SHOCK THE RIDE virtuális világ a metaverzumban

Indítás dátuma: 2023. december 8. 12:00, Japán normál idő
Indítóhely: Válassza a „G-SHOCK THE RIDE” lehetőséget a VRChat Világkereső lapján
Világnév: G-SHOCK THE RIDE
Platform: VRChat (platformok közötti)
Támogatott nyelvek: japán, angol
Támogatott hardver: Windows PC-k, SteamVR-kompatibilis hardver, Meta Quest
*A számítógépes rendszerkövetelményeket a következő helyen találja: https://store.steampowered.com/app/438100/VRChat/

A VRChatről

A VRChat egy virtuális valóság metaverzum platformja, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy avatarok alakját öltsék fel, és interaktív élményeket élvezzenek a virtuális világokban. Emberek milliói hoztak létre felhasználói közösségek széles skáláját, ahol szabadon élvezhetik a platform metaverzum tereiben végzett tevékenységeket.


Kérjük, látogasson el a hivatalos G-SHOCK webhely ezen oldalára további részletekért

A Casio bevezeti a virtuális G-Shock NFT-ket, amelyeket a futurisztikus ütésálló szerkezetek koncepciója ihletett