A Bridgestone Turanza T005 abroncsa szerepelt a legjobban a teszteken

Az abroncs kiváló minősítést szerzett nedves és száraz útfelületen való használatra

A Bridgestone Turanza T005 elnevezésű nyári túraabroncsa szerepelt a legjobban az ADAC 2019. évi nyárigumi tesztjén. Az abroncs nedves és száraz útfelületen való használat tekintetében is a legjobb minősítést kapta, a 185/65 R15 méretkategóriában pedig minden versenytársát megelőzve a teszt első helyén végzett. A Firestone márka Roadhawk abroncsa szintén a legjobb fokozatot érte el száraz úton és jó eredménnyel a teszt ötödik helyén végzett.

Összesített 2.0 teszteredményével a Turanza T005 egy kitűnő nyári gumiabroncs, amely az ADAC tesztjén a legjobb helyezést érte el nedves és száraz útviszonyok között egyaránt. A Turanza T005 a teszt első helyezettje a száraz és nedves teljesítmény tekintetében. Ezen túlmenően a gumi a kopásállóság és az üzemanyag-fogyasztás kategóriájában is jó eredményeket mutatott, így összességében is a teszt győztese lett.[1]

„Rendkívül elégedettek vagyunk a teszt eredményével. Az abroncs nedves és száraz úton elért teljesítménye alátámasztja a TÜV SÜD 2018. évi teszteredményeit valamint az „A” fokozatú EU abroncscímke besorolást nedves útfelületen való tapadás tekintetében” – mondta Hunyadi Szabolcs, a Bridgestone Csehországért, Szlovákiáért és Magyarországért felelős értékesítési vezetője. – „Folyamatos törekvésünk, hogy a járművezetők számára olyan megoldásokat nyújtsunk, amelyek választ adnak azokra a kihívásokra, amelyekkel a közúti forgalomban nap, mint nap szembesülnek. A teszt azt bizonyítja, hogy a Turanza T005 abronccsal e célunknak sikerrel tudtunk megfelelni” – tette hozzá.

A Bridgestone, a világ legnagyobb …

IRATKOZZ FEL CSATORNÁINKRA!

https://tesztalelkemindennek.hu/2019/03/04/lancroviditve/