2024-ben minden futam előtti teszten beülhet egy-egy szerencsés Turán Frici mellé

Jövőre is itthon versenyez az idén ezüstérmes Turán Frigyes

    A következő szezonban is a rali országos bajnokság futamain áll majd rajthoz az idén abszolútban második helyezett Turán Frigyes, aki különleges meglepetéssel is készül jövőre a szurkolóknak.

    A hazai mezőny egyik legnépszerűbb versenyzője a csapatának hétfői közleménye szerint egyedülálló élményt kínál a drukkereinek, akik közül hat szerencsés nyertes navigátorként próbálhatja majd ki magát a rutinos pilóta mellett.


    “Jövőre is az országos bajnokság hat versenyén állunk rajthoz, de a 2024-es év abban a tekintetben különleges lesz, hogy minden futam előtti teszten beülhet mellém navigátorként egy-egy szerencsés nyertes. Őket azok közül sorsoljuk majd ki, akik részt vesznek a nyereményjátékunkon, amelynek részletei a Facebook-oldalamon és a weboldalunkon olvashatók” – idézte a közlemény a Shell Helix Ultra csapatának versenyzőjét.


    A közlemény szerint a kisorsolt nyertesek a versenyek előtti előre egyeztetett teszteken egy egész napot tölthetnek együtt a csapattal, betekintést nyernek a kulisszák mögött folyó munkába és versenykörülmények között, versenytempóban diktálhatják az itinert Turán Frigyesnek.

Az elnök önfényezett

IDE KATTINTVA egy további MNASZ “sikerrel” kapcsolatban is olvashatsz tényeket.