Az MG4 5 csillagot kapott a Green NCAP minősítésben

  • Az MG4 Electric kiváló eredményeket ért el a Green NCAP minősítésben
  • Az Energiahatékonysági Indexben és az Üvegházhatási Indexben elért maximális pontszám
  • 95%-os átlagos pontszámával az MG4 Electric 5 csillagos minősítést ér el
  • Az MG Motor teljesen elektromos ferdehátúja, az MG4 Electric a Green NCAP, az iparágvezető európai károsanyag-kibocsátási értékelési program kiváló minősítést kapott.

A Green NCAP egy független kezdeményezés, amely valós körülmények között méri az autók hatékonyságát, károsanyag-kibocsátását és környezeti hatását. A szervezet célja, hogy elősegítse a tiszta és energiahatékony autók fejlesztését, hogy javítsa a belélegzett levegő minőségét és csökkentse a globális felmelegedést.

Teljesen elektromos modellként az MG4 Electric Comfort Edition teljes pontszámot ért el a Clean Air teszteken mind laboratóriumi, mind közúti teszteken, és 10/10-et ért el a Clean Air Indexen. Az energiahatékonysági teszteken az MG4 Electric 4 kategóriából háromban „jó” minősítést kapott – ez a legmagasabb helyezés –, és 9,2/10-es összpontszámot ért el.

Hasonlóképpen, az MG4 Electric kiváló eredményeket ért el a Green House Gases teszten, 10/10-es pontszámot ért el mind a hideg, mind a meleg teszten, és összességében 9,4/10-es értékelést kapott.

Aiden He, az MG Nordic & Benelux vezérigazgatója elmondta: „A modell 2022-es bemutatása óta az MG4 Electric sok ezer vásárló számára tette elérhetővé a fenntartható, zéró károsanyag-kibocsátású autózást. Továbbra is olyan autókat kínálunk ügyfeleinknek, amelyeket élvezetes vezetni, miközben magas színvonalat érünk el olyan kulcsfontosságú szervezetekkel, mint a Green NCAP.”

Az MG4 Electric a legkelendőbb kompakt elektromos autó Európában 2023-ban, stílust, praktikusságot és kiemelkedő értéket kínál vásárlóinak, és több mint 30 jelentős díjat nyert, köztük kilenc „Év Autója” címet.

Az MG5 Electric 5 csillagos Green NCAP eredményt ért el