Waze új riasztórendszerének tesztelése olyan utak elkerülésére, ahol a balesetek valószínűleg előfordulnak

A Waze a közösség által vezérelt baleseti információkat felhasználja a veszélyes utak kiemelésére, ahol a felhasználóknak nagy figyelmeztetésben kell lenniük

A Google Waze figyeli a “ Kisebbségi Jelentést ”, és meg akarja állítani a jövőbeli bűncselekményeket! Vagy legalább meg akarja próbálni segíteni a balesetek megelőzésében, figyelmeztetve a felhasználókat, amikor veszélyes területre lépnek, ahol korábban balesetek történtek.

A navigációs alkalmazás új béta programot indított, jelentések Geektime, amely a közösségvezérelt forgalmi eseményekkel kapcsolatos információk utak keresése, ahol sok baleset történik, és figyelmeztetni kell a járművezetőket, mielőtt rájuk kerülnének.

A járművezetők számára ez úgy néz ki, mint egy piros út alkalmazáson belüli térkép hogy kifejezetten tudatja velük, hol van a veszély. Ezenkívül megjelenik egy felbukkanó ablak, amely figyelmezteti a járművezetőt, hogy olyan útszakaszra szállnak, ahol a balesetek gyakran előfordulnak.

Az ötlet az, hogy a figyelmeztetések segítenek a járművezetőknek éberségesebben reagálni azokon a területeken, ahol a “ története van. ” Annak érdekében, hogy ne bombázzák a felhasználókat figyelmeztetésekkel, ne vonják el őket, és ne növeljék a baleset valószínűségét, a járművezetőknek csak egy figyelmeztetést kell kapniuk, amikor veszélyes területre lépnek, nem pedig minden baleset által sújtott útra, amelyre vezetnek.

A Waze egy felbukkanó ablakban azt írja, hogy a figyelmeztetések előállításához a “ jelentéseket használja a járművezetők és az útvonal ” segítségével. Ezen információk alapján az alkalmazás dönthet úgy, hogy nem figyelmezteti Önt a gyakran utazó utakon, azzal a feltételezéssel, hogy nem igazán kell figyelmeztetni a veszélyre, ha jól ismeri a területet. A felhasználók dönthetnek úgy is, hogy egyszerűen kikapcsolják a figyelmeztetéseket, ha inkább soha nem kapják meg őket.

Ez az első új szolgáltatás, amelyet a Waze dobott be, mivel bekerült a csoportba, amely szintén fut Google Maps a hónap elején, jelentések A szél. Ez lehetővé teszi a csapatok számára, hogy részesüljenek a fokozott műszaki együttműködés előnyeiből.

Bár ez egyelőre csak béta funkció, a funkció hamarosan elérhetővé válhat a szélesebb közönség számára. Különösen hasznosnak bizonyulhat az Egyesült Államokban., akinek a közúti biztonsága elmarad más nemzetek mögött ’, és az utóbbi években egyre növekvő halálesetek tapasztalhatók.

carscoops & google fordító