Verhetetlen, elnyűhetetlen Kingston memóriakártyákkal a Szigeten – és utána (3.)

Korábbi Kingston memóriakártya teszteinket ezúttal a microSD-vel folytatjuk.
(Az előző cikkeket ITT, valamint ITT olvashatod.)

Az SDCAC microSD-k tekintetében hozott számomra igazán újdonságot a “nagy Kingston tesztsorozat”, ugyanis korábban még soha nem használtam ilyen márkájú microSD-t.

A kis kártyák közül volt amelyik az SD-adapterrel egy (két) Nikon fényképezőgépben dolgozott a Szigeten, de a többség a a Lamax és az SJCam kameráiban teljesített szolgálatot.
Persze, nem hagyhattuk ki az éles tesztelés a TrueCam autós kamerában sem… – felvételeinket folyamatosan csepegtetjük a Facebookon.

A paraméterekről, technikai részletekről ezúttal sem fogok semmit sem írni, hisz azt részletesen megtalálhatjátok a cég honlapján.

Azt azonban le kell írnom, hogy sem a rengeteg timelaps-felvétel, sem az autóskamera hosszú-hosszú rögzítési időszaka alatt nem okozott problémát a kicsikének a HD minőségű adathalmaz gyors rögzítése.

Tapasztalataink alapján a fényképezőgépekben, az adapterrel való használat során sem lassult a képek mentési sebessége és ezek bizony azt igazolják, hogy a Kingston nem véletlenül áll a világ élvonalában az adattárolók sorában.

A 32 gigányi adattárolási kapacitás ráadásul nyugodt hátteret biztosíthat akkor is, ha esetleg hosszabb útra indulunk autónkkal, kerékpárunkkal, motorunkkal rollerünkkel >>>