Turán Friciék a közeljövőben tesztelnének

A közeljövőben már tesztelné a Volkswagen Polo GTI R5-ös versenyautót az Európa-bajnoki futamgyőztes Turán Frigyes, Bagaméri László ralis páros, de a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozások enyhítését követően még várnak a pontosabb információkra.

    “Fontos tudnunk, hogy mikor és milyen területen várható az első verseny, mert ennek fényében tudjuk elkezdeni tervezni a tesztelésünket” – nyilatkozta az MTI-nek Turán, aki tavaly novemberben megnyerte az országos bajnokság utolsó futamát, a Nyíregyházán és környékén rendezett Rally Hungary elnevezésű Eb-szezonzárót.


    “Március elején néhány kilométert még meg tudtunk tenni az új autóval, így van már némi tapasztalatunk, de a kihagyás után mindenképpen vissza kell szoknunk és bele kell rázódnunk” – mondta a Shell Helix Ultra csapatának pilótája, aki “nagy pozitívumnak” tartja, hogy ha még nem is versenyen, de vissza tudnak ülni a versenyautóba.


    Az országos ralibajnokság a járvány miatt nem kezdődött el idén, a hivatalos döntés még nem született arról, hogy a szezon mikor kezdődhet, ugyanakkor a >>>

https://egyszermarlattamautot.hu/2020/05/06/aki-gyorsan-megy-az-hibazik-is/
https://egyszermarlattamautot.hu/2020/05/05/turanek-mar-tesztelnenek/