Teszten a következő generációs Ford Mustang Shelby?

Még csak néhány hónap telt el azóta, hogy az új, hetedik generációs, 2024-es Ford Mustangot egy hatalmas izomparádé keretében mutatták be a világnak, de úgy tűnik, már próbálgatják, mi lesz a következő “pónikocsival”.

A MotorTrend beszerzett képeket, amelyek úgy tűnik, hogy egy új generációs Mustang Shelby modellt mutatnak be, amelyet már teszteltek.

A képen a Shelby gyártási alelnöke és Vince LaViolette vezető tesztpilótája is látható (a versenyruhás), aki megerősítette, hogy a Spring Mountain versenypályán indult egy új Shelby tesztjárművel. Nem mondhatjuk biztosan, hogy ez lesz a következő GT500, vagy talán egy GT350. Vagy ez valami egyszerűbb?

Keress rá Karvai Sanyival közös Ford podcastjainkta IDE KATTINTVA!

A lap exkluzív képei egy nagyon egyszerű, álcázott hetedik generációs Mustang karosszériát mutatnak be, de minden érdekes aerodinamikai karosszéria és a várt masszív hátsó szárny nélkül. Úgy tűnik, hogy ez egy Dark Horse, vagy legalábbis valami a Dark Horse alapján, tekintettel a jellegzetes hűtőrács hálóra és kerekekre, bár a Dark Horse indításakor látható szárny nélkül is működik.

További, exkluzív (Sehol máshol el nem érhető!) Ford podcastok a PODCARS.HU oldalunkon.

Lehetséges, hogy egyszerűen egy Mustang Shelby GT-t nézünk, a legszelídebb Mustang Shelbyt, a Fordtól kapható szabványos Mustang GT egy kicsit dögösebb kialakítását. Egy kompresszoros, hatodik generációs Mustang Shelby Super Snake mellett észlelték, így ennek is lehet új verziója karosszéria nélkül. Annak ellenére, hogy vannak felvételek az álcázott autó felemelt motorháztetõjérõl, nem lehet egyszerû megállapítani, hogy van-e rajta kényszerindukció; úgy tűnik, hogy a légdobozok szívócsatornái megfelelnek a 2024-es Mustang 5.0 V-8 szabványos viteldíjának, minden olyan kiegészítő nélkül, amely kompresszorra vagy turbóra utalna, de a kilátás ismét elég ködös.

MotorTrend @ google fordító