Tápai Szabina és Kucsera Gábor Zalakaroson pihenték ki a tesztelés fáradalmait

Mint arról korábban már beszámoltunk,  a  Teszt a lelke mindennek, a noimagazin.hu, a mensworld.hu, a most.hu, és a  mediavalogatott.hu együttműködésének köszönhetően elindult a TesztSztár rovat, amelyben ismert emberek tesztelik le a szerkesztőségünkbe folyamatosan érkező dolgokat.

A rovatot Tápai Szabina, EHF-kupa győztes kézilabdázó epilátor tesztje indította.
Ezúttal Szabina és párja, Kucsera Gábor a Zalakarosi Gyógy-, és Élményfürdőben pihente ki az elmúlt hetek fáradalmait – és természetesen írtak nekünk egy tesztet/beszámolót az élményeikről.

“Ritkán mozdulunk ki kettesben a feleségemmel, de tudjuk, hogy szükség van az ilyen napokra is. Most sokat gondolkoztunk, merre vegyük az irányt. Egyik barátom ajánlotta nekem Zalakarost és azt, hogy oda nem csak nyáron érdemes menni, hanem minden hónapban, mert a Zalakarosi Gyógy-, és Élményfürdőben minden évszakban megtalálja mindenki, amit keres.” – meséli Kucsera Gábor – “Bennünk nyári emlékként élt a hely a nagy medencéivel, óriás csúszdáival, gyerek birodalmával a maga nyüzsgésével. Kíváncsian vártuk, hogy mit tud nekünk nyújtani Zalakaros novemberben.”

Zalakaros gyógyító ereje nem csupán egyedülálló gyógyvízének jótékony hatásaiban keresendő, hanem abban a sokszínű repertoárban, amely minden érzékszervünket képes simogatni. Elménk számára feldolgozhatatlan, amivel egy nap találkozunk, figyelmünket megosztva végzünk feladatokat, elfelejtettünk jelen lenni a jelenben. Zalakaros gyógyító érintései testünkön kívül lelkünket is megérintik, melyből erőt meríthetünk, feltöltődhetünk, lelassulhatunk, visszatalálhatunk a természethez és ez által önmagunkhoz!

“Megérkezésünk után rögtön egy „gyógyító érintések” masszázzsal kezdtem” – folytatja az egykori kajakos – “a 15 perces masszázs során megtudtam, hogy a testre, mint egészre hat, javítja a keringést, fellazítja a feszes, kötött izmokat, enyhíti a fájdalmat. A bőr rugalmasságát a vérbőség fokozásával állítja helyre, a lerakódott salakanyagokat eltávolítja, fokozza az izomzat teljesítőképességét. A masszírozás hatékonyságát növeli, hogy zalakarosi gyógyvizes masszázskrémet alkalmaznak, amely rendkívül gazdag ásványi anyagokban, nyomelemekben. Nagyon jól eset, szinte megújultam, és még Szabinát is el tudtam küldeni egy kis relaxációra, ő ugyanis a Florida élménykádat próbálta addig ki, míg engem masszíroztak.”

“Hihetetlenül jól esett ez a fél óra magány, amit halk zene mellett tudtam tölteni a színterápiás. kellemesen meleg vízben” – veszi át a szót a mindig cserfes, Tápai Szabina. – “a lazító percek után a szaunában találkoztam újra Gáborral, ahol egy mézes szeánszon vettünk részt.”

Gáborék imádnak szaunázni, hosszú perceket képesek eltölteni a forró szaunában.

“A méregtelenítés és az immunrendszerünk erősítése nagyon fontos nekünk sportolóknak” – folytatja a kézilabdázó, Szabina – “Zalakaroson több szauna közül választhattunk. A mézes szeánsz isteni volt. Majd felfedező túránk utolsó állomása az élménymedence következett, ahol végre volt alkalmunk megbeszélni a minket ért élményeket és összegezni azt, hogy Zalakaros minden évszakban és minden korosztály számára ideális választás jöjjön gyerekkel vagy gyerek nélkül! Klassz volt ez a pár nap kettesben, de már nagyon hiányzik Beni, így legközelebb már vele térünk vissza.” – mosolyog az édesanya.

http://tesztalelkemindennek.hu/2017/12/12/legyen-ma-ga-120tr-4a/