Szebeni István Galyatetőn tesztelt

„Mindenképp kipróbálom nyáron is. Mert ez egy tipikus négy évszakos szálloda.”

Csodásan sütött a nap Galyatetőn, amikor ellátogattam a Hunguest Grandhotel Galyába, hogy bemutathassam nektek a legmagasabban fekvő négycsillagos hotelt és annak szolgáltatásait.

Izgultam, mert nem tudtam mi vár rám…

Először is olyan pazar panoráma fogadott 965 méter magasan…  Bármerre is jártam a hotelben, minden szegletéből csodálatos volt a kilátás.

Szobámban jakuzzi és kandalló mellé egy üveg bor, és gyümölcstál bekészítés. Kellemes kezdés, ugye?

Lementem a wellnessbe, mert kíváncsi voltam, hogy amíg kinn havazik, mit tud nyújtani ez a részleg a vendégeknek. Élménymedence, finn szauna, gőzkabin, kellemes hőmérséklet és persze pihenő kandallóval. Imádtam…

Kisétáltam a kültéri jakuzziba, ahol a forró vízbe mártózva csodáltam a körülölelő mesés hófödte tájat. Előttem a Kékes, mesés és fenséges.

A levegő kristálytiszta, allergiásoknak télen – nyáron nyugodt, zsebkendőmentes napokat ad. Áldás ez, aki tudja, milyen.

A kandallóban pattogó tűz mellett egy jó melange korona volt a napomra. Itt igazán elcsendesülsz és élvezed.

Szolgáltatások között a halpedikűr következett, igen halpedikűr (nagyon jó próbáljátok ki egyszer), majd sportmasszázs, szakértő kezekkel.

A wellnessben felfrissülve és kellően megéhezve fedeztem fel a szálloda éttermét. Az ételek finomak, bőségesek, háziasak és különleges voltak egyaránt. Én tengeri herkentyűket ettem előételként, majd májgaluska levest, sült halat és végül desszertként pisztácia fagyival kevert csodát. (ilyenkor gondolkozik el az ember azon, hogy felfüggessze a fogyókúráját…)

Jaaa, hogy ezután leültem a hallban, ittam egy forró teát, szintén egy kandalló mellett? Bizony!

Kinek ajánlom?

Családoknak, idősebbeknek, szerelmes pároknak, magányra vágyóknak, sportolni akaróknak…Szóval, MINDENKINEK!

És ami a kulcs lehet: bár én télen voltam a szállodában, mindenképp kipróbálom nyáron is. Mert ez egy tipikus négy évszakos szálloda.

Az jutott eszembe, amikor sétáltam a hóban, hogy tényleg létezik Gaia, a Földanya. Lehet, hogy pont itt?

PISTI

 

 

http://tesztalelkemindennek.hu/2018/02/01/kell-vitamin-kell-zoldseg-kell-gyumolcs/