Skoda Fabia R5 teszttel kezdték a szezont Vogel Adriék

A rali-Eb-t az ERC3-as kategória összetett 7. helyén záró magyar versenyző a Dani Fischer Team Škoda Fabia R5-ösét tesztelte Kiskunlacházán.

Alig másfél hónappal a FIA ERC Kanári-szigeteki szezonzárója után január elején máris versenyautóba ült Vogel Adri. és Notheisz Ivett A Dani Fischer Team Škoda Fabia R5-ösét tesztelte Kiskunlacházán, azt azonban egyelőre nem árulta el, hogy az új technika lesz-e a társa az idei versenyszezonban.

VIDEÓ: https://www.facebook.com/vogeladri/videos/395486661734460

“Nehéz szavakba önteni, hogy pontosan mit is érzek. Fantasztikus az autó, jó a mozgása a pályán. Egyértelműen érzem, hogy az R2-es és R4-es autózásaim sokat segítettek, jó iskola ahhoz, hogy egyszer ez legyen a jövő. Intelligensen csúszik az autó, a féktávokon a visszaváltásra kell odafigyelni, mert máshogy működik, mint a Fordban, és az információ is több, de már kezdem megszokni, hogy mit hol keressek. Ivett is nagyon élvezi, ki sem akar szállni. Nagyon köszönöm a lehetőséget a partnereimnek, Fischer Daniéknak és a csapatfőnökömnek, Jobbágy Ákosnak. Azt még nem tudom megmondani, hogy idén milyen autóval versenyzem, ez leghamarabb január végén derül ki” – nyilatkozta Vogel Adri a teszt felénél.

VIDEÓ: https://www.facebook.com/vogeladri/videos/204174778020682

Forrás: auto-sport.hu & fiaerc.com & facebook.com/vogeladri

READ  Már javában zajlanak a Toyota hidrogén üzemre átállított belső égésű versenymotorjának tesztjei