Roberto Carlos tesztelte az első strapabíró Nokia telefont, a legendás rúgással

A finn HMD Global három új Nokia telefont vezet be megújult portfóliójába, és jelentős mértékben bővíti audio tartozékainak kínálatát

  • Nokia XR20: Roberto Carlos futball legenda és Lisa Zimouche, a világbajnok freestyler együtt kemény tesztelésnek vetették alá a Nokia új, strapabíró okostelefonját, a Nokia XR20-at. A látványos tesztről videó is készült, íme. (link)
  • Nokia 6310: az Originals termékcsalád új tagja, egy klasszikus, a mai igényekhez alakítva
  • Nokia C30: nagyobb és merészebb; a C-széria legújabb hőse az eddigi legnagyobb képernyővel és akkumulátorral érkezik
  • Audio tartozékok: az új Nokia audio tartozékok négy különálló termékvonalon nyújtanak megbízható minőséget – Go, Micro, Comfort és Clarity

A Nokia telefonok gyártója, a HMD Global ma három új telefont és új audio kiegészítőket jelentett be. A mindennapi használat kihívásaira maximálisan felkészített Nokia XR20 tartós kialakításának köszönhetően sokkal nagyobb ellenálló képességgel bír, mint ahogy azt bárki gondolná. A Nokia C30, a C-széria legújabb tagja, az eddigi legnagyobb képernyővel és akkumulátorral lett felszerelve. A Nokia 6310, a régi klasszikus újragondolt változata, az Originals család új tagjaként debütált. Ezenfelül a vállalat a Nokia kiegészítők eddigi legnagyobb választékát dobja ma piacra: az új stílusú audio termékek négy különböző termékvonalon érkeznek – Go, Micro, Comfort és Clarity.

„A tartósság és a hosszú élettartam elsődleges szempont a fogyasztók számára, így mi is ezeket tartottuk szem előtt. Készítettünk egy globális jelentést a vásárlói trendekről, amelyből kiderült, hogy a fogyasztók 73%-a tovább használná a telefonját, ha készülékeik az idő előrehaladtával is megkapnák a támogatást. A HMD-nél lehetővé tesszük, hogy a felhasználóknak ne kelljen „túl korán” telefont cserélniük, és készülékeink hosszú élettartamának köszönhetően ösztönözzük a fenntarthatóbb fogyasztást.

Örömmel mutatjuk be a Nokia XR20-at – egy strapabíró okostelefont, amely rendelkezik a már védjegyünkké vált elegáns, skandináv dizájnnal, és amelyet mind a fogyasztók, mind a vállalkozások számára ajánlani tudunk.

Ma a megújult X-szériánkat és C-szériánkat is bővítettük 1-1 készülékkel, amelyek tökéletesen fémjelzik mindazt, amit ezek a szériák képviselnek. Célunk, hogy olyan telefonokat kínáljunk a felhasználóknak, amit szeretni fognak, amiben megbíznak és amit hosszabb ideig tudnak használni.” – nyilatkozta Florian Seiche, a HMD Global vezérigazgatója

A Nokia XR20, az X-széria kiemelt tagja kiállja a mindennapok próbáját

Extrém hőmérséklet, 1,8 méteres zuhanás, 1 óra a víz alatt és még sok más; az új Nokia XR20-at a mindennapi élet kihívásainál sokkal durvább körülményekre terveztük. Elegáns, mégis időtálló borításba rejtettük ezt a strapabíró okostelefont. Bár valószínűleg soha nem fogod ilyen extrém körülményeknek kitenni a telefonod, megnyugodhatsz, hogy a Nokia XR20 többet képes elviselni, mint amit elvárnál tőle.

FOTÓK >>>

Az egyik legerősebb kijelző a teljes nyugalom érdekében: Corning® Gorilla® Glass Victus ™ – amely a legellenállóbb üvegek közé tartozik. Hogy kiderüljön, vajon tényleg bírja-e a telefon a strapát, a brazil foci legenda, Roberto Carlos és a női világbajnok freestyler, Lisa Zimouche kemény tesztek sorozatának vetették alá az új Nokia XR20-at. A jeges vízbe való merítéstől kezdve a betonos futballpályán rúgták, mint egy labdát, dekáztak és cseleztek vele.

Carlos még az 1997. évi Brazília-Franciaország meccsről is megelevenítette híres banánlövését, hogy tesztelje a készülék tartósságát – három Nokia XR20-at egy kapufán helyeztek el, hogy a futball legenda szabadrúgásból lőjön rájuk.

„Az elmúlt húsz évben sokszor kértek fel, hogy ismételjem meg a ’97-es szabadrúgásom, de ilyet még soha nem csináltam. Így nem hagyhattam ki ezt a kihívást – mondta Roberto Carlos, brazil világkupa győztes és a Real Madrid legendája. Azt gondoltam, hogy egy mobiltelefon sem élheti túl a focilabda erejét. Bevallom, nem gondoltam volna, hogy a Nokia XR20 képes lesz ellenállni a rúgásomnak. Lehet, hogy már nem vagyok profi játékos, de még mindig oda tudom tenni magam, ha rúgni kell, így ez tényleg lenyűgöző eredmény volt.”

A hosszú élettartam újdonságokat is jelent, és ez nem csak arra a napra vonatkozik, amikor kibontod a vadiúj telefonod. A Nokia XR20-ra 4 éven át érkeznek havi biztonsági frissítések és 3 éven át operációs rendszer frissítések.

A Nokia XR20 48MP+13MP duál kamerával és ZEISS optikával van felszerelve, OZO térhangzással és innovatív képalkotó megoldásokkal fűszerezve. A vadonatúj SpeedWarp mód segítségével kedvünkre gyorsíthatjuk be a videónk egyes részeit, még dinamikusabbá téve a felvételeket. A középkategória határait súrolva, szupergyors 5G-vel, 15 W-os vezeték nélküli töltéssel, tartós kivitelezésben érkezik, ezeket minden Nokia rajongó szeretni fogja.

A vadonatúj Nokia XR20 augusztustól kapható Magyarországon gránitszürke színben, 6/128 GB-os konfigurációban 229.990 forint fogyasztói áron.

Nokia 6310Újjáéled a 2000-es évek kedvence >>>