Nincsenek szavak és türelem… Edifice ECB-800DB-1A teszt (1.)

Kedves olvasóink tudják, hogy fontos szerepet játszanak a Teszt a lelke minbdennek (YOUTUBE, INSTAGRAM, FACEBOOK) életében az órák.

A számtalan G-Shock, Baby-G, Sheen, Zeppelin, vagy épp’ okosórateszt mellett szerencsére viszonylag nagy rendszerességgel jutnak el hozzánk az Edifice sorozat modelljei is próbára.

(Mivel az elmúlt hónapokban más márkáktól is kaptunk megkeresést, hamarosan tovább bővül/színesedik az óratesztek palettája -is!)

Ezúttal az ECB-800DB-1A modellé a főszerep.

Igen, ahogy az lenni szokott, ezúttal is az One on One Kommunikációtól hoztam el néhány órát tesztelésre – miután a Casio GR-B100-1A3, és a GBA 800-2A tesztórákat visszaadtam.

Erről jut eszembe!

Érdekesen alakult a péntek, ugyanis aznap egy Suzuki Vitara (japán) tesztautót, egy G-Shock (japán), egy Retro sorozatú Casio (japán), valamint az Edifice (japán) modell mellett még egy Canon EOS R (japán) fényképező is érkezett hozzánk tesztre.

“Japán napok” :-D

Szóval az órákat rejtő dobozokkal szépen hazaértem és gondoltam, gyorsan meglesem, megtapogatom a kis “ékszereket”, majd kezdem a tesztet a GBD-800-as sorozattal – elvégre testvérmodellje megnyerhető az oldalunk Youtube csatornáján.

Aztán, persze amint kicsomagoltam az Edifice ECB-800DB-1A karórát, azonnal borult a terv.

Nem érdekelt, hogy alkarom feléig felcsúszik vagy, hogy nem állítottam be az órát és az sem, hogy a Bluetooth kapcsolatot sem aktiváltam a mobilomon!
A dobozból kiemelve le kellett szednem a védőfóliákat (Mert mi teszteljük elsőként!) és fel kellett vennem, majd hosszú perceken át gyönyörködnöm kellett benne.

A CIKKNEK MÉG NINCS VÉGE!
LAPOZZ A KÖVETKEZŐ OLDALRA!