Nem Marco, nem water, hanem minőségi és (akár teljesen) egyedi…

Bizonyára többeknek is feltűnt, hogy a Teszt a lelke mindennek pont hu, az Egyszer már láttam autót pont hu, valamint a Trollverda pont hu oldalakhoz tartozó facebook oldalakon a borítóképek néhány hónapja átalakultak.

Még a nyár elején érkezett hozzánk néhány “brendellt” póló az egyedipolok.hu -tól és, akkor úgy gondoltuk, megosztjuk azokat.

A megosztás mellett természetesen aktív tesztelés következett.

Hordtuk a feliratos pólókat a mindennapokban, “sajttájokon”, de viseltük azokat aktív fizikai munka közben is.
Mostuk, vasaltuk, napra kitéve szárítottuk és meg kellett állapítanunk, hogy sem a pólók, sem az azokra felvitt feliratok, “logók” sem fakultak, koptak.

De, miért is nem?

Minden bizonnyal az, az első, hogy az egyedipolok.hu minőségi alapanyagokkal dolgozik.
A cég a Gildan pólóit, pulóvereit választja alapként.
Ezek 100 százalékban pamutból készülnek!A második ok, hogy a feliratok, logók, figurák “sublimációs” technológiával kerülnek a felületre.
Ezt azt jelenti, hogy az előre megtervezett ábrát egy gép – úgynevezett plotter – kivágja a “matricából”, majd hőpréssel vasalják rá az adott pólóra, pulóverre, bögrére, vagy szinte bármire.

Fontos!
Sőt, talán a legfontosabb!
Az egyedipolok.hu -t választva tényleg egyedi pólót, pulóvert, bögrét rendelhetünk magunknak – vagy rokonainknak, barátainknak, ismerőseinknek -, ugyanis a cég az egyedi terveket, ötleteket is simán – és gyorsan(!) – megvalósítja.