Nagyon szerethető, hasznos társ a Honor Magic5 Pro

Az elmúlt napokban/hetekben az idén év elején bemutatott Honor Magic5 Pro járt nálunk próbán.

Magam is Honor telefonokat (is) használok a mindennapokban, de nagy érdeklődéssel fordultam a Magic5 Pro felé. ugyanis nagyon kíváncsi voltam, miként is üzemel a mindennapokban a megújult képernyő, illetve mit tud a friss kamerarendszer.

A készülék megjelenését követően olvashattunk arról cikkeket, hogyan fejlesztették az adatbiztonságban is az elsők közé sorolható okostelefont.
Néhány héttel később pedig azt is megtudhattuk, miként kíméli a szemünket a Magic5 Pro.

Azért, arról is érdemes “megemlékezni”, hogy a készülék dobozában – alapfelszereltségként – megtalálható az a bizonyos “szilikon tok”, ami védi a telefont a karcolódásoktól, illetve a – Honortól mára már megszokottá vált – hátlapból kiemelkedő optiká(ka)t.

Az eszköz egyébként a nagyobb, nehezebb mobilok családjába tartozik.
A súlya nem zavaró, ha zsebben tartjuk, ellenben stabilabb tartást adhat fotózáskor/videózáskor.

A szinte mindenhol lekerekített, egyetlen “éles sarokkal” nem rendelkező mobil nagyon kellemes tapintású (tok nélkül és azzal is), illetve “védi” zsebeinket is a kopástól, szakadástól.
A gombok nagyon jó ellenállásúak és tökééletesen teszik a dolgukat, az ujjlenyomatazonosítás – az eddigi személyes tapasztalataim szerint – a legjobb a piacon.

Az akkumulátor könyedén viseli az applikációk háttérben való futását, a napi több órányi közösségi média használatot és a fotózást/videózást is.
A Honor Magic5 Pro esetében nem kell attól tartani, hogy nem bírja egy napig (minimum) az energiaellátással.

Most kellene mesélni/beszélni/írni a processzorról, meg a chipről, meg a háttértárról és a többi “száraz adatról”, de sosem szoktam ilyenekkel különösebben foglalkozni.
Ezúttal sem teszem.
Hogy, miért?
Két okból sem.
Egyrészt; mire ezt az anyagot lepötyögöm, már régen mindent tudtok a készülékről.
Másrészt; úgy gondolom, az emberek többsségének nem feltétlenül ezek a legfontossabbak.

Számomra sokkal érdekesebb, mit tud a kamerarendszere!

Hát, a Honor Magic5 Pro engem, ezen a téren megvett!

Néhány fotó:

Jöjjön néhány videó a “kettős kamera”, illetve a “film” funkciók használatából.

Nem kell magyarázni, de azért néhány toktok “mozit” is idecsempésztünk

A Honor Magic5 Pro-val készült fotókból hamarosan egy nagyobb galériát is megosztunk majd – csak kellene időt szakítani a képek átválogatására…

A fotózás, videózás mellett a hangrögzítés is fontos lett, hiszen “ezerrel pörögnek” a PodCars és a Begurulva podcastjaink.
A Begurulva – Autó és kütyümustra sorozatban például úgy beszéltünk röviden a Magic5 Pro készülékről, hogy azzal vettük fel a hanganyagot és semmilyen utómunkát nem végeztünk.
(A podcast elérhetősége a cikk alján!)

Szóval, röviden, de kicsit összefoglalva, egy elegáns, tetszetős, hosszan használható készüléket ismerhettünk meg a Magic5 Pro-ban.

Köszönjük! MARADHAT!

A készülékről minden fontos infót, paramétert, további érdekességet megtudhatsz a hivatalos honlapról – IDE KATTINTVA.