Jachtra fel

November elején írtunk arról, hogy a  közel száz éves múltra visszatekintő „Made in Germany” védjeggyel ellátott Elysee órák már a magyar viszonteladóknál is megtalálhatóak.
Amikor eljutott szerkesztőségünkhöz a sajtóanyag, azonnal visszakérdeztem, lenne-e mód arra, hogy kipróbáljuk, teszteljük a márka óráit.
Nagyon gyorsan jött a válasz, hogy lesz rá lehetőség és alig három héttel később már csatolhattam is a csuklómra az Elysee 94001 Yachting Timer modellt.
Sokan tudják rólam, hogy egy másik óramárka szerelmese vagyok, mert annál a gyártónál folyamatosan azt tapasztaltam a korábbi években, hogy az óráik kényelmesen, irritációmentesen viselhetőek…

Nos, az Elysee 94001 Yachting Timer karórát először meglátva és kézben tartva bizony le is csatoltam csuklómról az egyik kedvenc kronométeremet és el is akartam cserélni erre a kis eszközre…  😉
Egyrészt, mert nagyon elegánsan néz ki a Yachting Timer, másrészt mert súlya is pont megfelelő, harmadrészt pedig azért, mert a gumi/műanyag óraszíjról azonnal tudtam, hogy igazi szerelem lesz.

Nem is csalódtam…
A csere ugyan elmaradt, így csak itthon vettem fel először a tesztre kapott Elysee 94001-es modellt, az első viseléskor bizonyította mindazt, amit első látásra vártam a kicsikétől.
Hihetetlenül kényelmes viselet és bizony a gumírozott szíjnak köszönhetően egyrészt nem szorítja el az ember csuklóját egy pillanatra sem, másrészt itt is azt tapasztaltam, hogy sem por >>>