Hihetetlen jó cuccok várják, hogy megérkezzenek csapatunkhoz tesztelésre!

Az van, hogy a Pálvölgyi Digitállal évek óta igen jó kapcsolatot ápolunk.
Pálvölgyi Zoli, a vállalkozás vezetője folyamatosan figyeli, járja a nagyvilágot, hogy a legújabb innovációkat hozza el Magyarországra.

A FeHoVa kiállításon találkozhat a nagyérdemű – többek között – a Digitsole, fűthető cipőbetéttel.

De ugyanitt megismerkedhetnek az érdeklődők Litra lámpákkal, amelyek ütés- és vízállóak, így akár a horgászat, akár a vadászat során is nyugodtan használhatjuk őket.
Külön érdekesség, hogy mágneses a lámpa, illetve az alapból is igen hasznos kiegészítők száma utólag még többel bővíthető.

Nem mehetünk el a Cyber Clean “gyurma” mellett sem szó nélkül, ugyanis ez a kis valami tényleg olyan, akár a gyurma, így könnyedén benyomhatjuk például a klaviatura gombjai, vagy a fegyverünk apróbb redői, esetleg az orsónk olyan helyeire, amit csak nehezen tudunk megtisztítani.
A kis gyurma, minden port/koszt összeszed.
Ráadásul antiallergén, és szinte teljesen lebomlik, ha a szemétre kerül.

Az, hogy a Kodak, vagy a Polaroid fényképezői azonnal ki is nyomtatják az elkészült képeket, csak hab a tortán…

De a FeHoVa “Vadász pavilonjában” (A) található Pálvölgyi Digitál stand még számos további újdonsággal, érdekességgel, hasznos kütyüvel/kiegészítővel várja a kiállítás látogatóit

Mi nagyon várjuk már, hogy újra beszabaduljunk a PDB raktárába, mert hihetetlen cuccok várják, hogy elhozzuk őket próbára!

IRATKOZZ FEL CSATORNÁINKRA!

https://tesztalelkemindennek.hu/2019/02/07/parisi-teszt-az-andrassy-uton/