Győzelem a versenyeken és a magazinteszteken

A BMW első M jelzésű motorja Dunlop SportSmart abroncsokon fut >>>

A Dunlop büszkén tekint vissza az S 1000 RR modell versenyváltozatával elért pályasikereire. A francia Superbike Bajnokságon a hónap elején Kenny Foray uralta a Lédenon versenypályát Dunlop abroncsokkal ellátott BMW-jével. A közutakon Peter Hickman Dunlop abroncsokkal felszerelt BMW motorjával nyerte meg az Isle of Man TT versenyt és a Makaói Nagydíjat, továbbá új közúti körrekordot is felállított az Ulsteri Nagydíjon.

A SportSmart TT abroncs a magazinteszteken is győzedelmeskedett. Az Egyesült Királyság-beli Fast Bikes csapat a legjobb superbike abroncsként értékelte a SportSmart TT-t pályán rendezett „vaktesztjén”1, valamint a német „PS”2 magazin az abroncsnak ítélte a „Legjobban kezelhető abroncs” elismerést. 

Luca Davide Andreoni, a Dunlop Moto Europe marketingigazgatója a következőket nyilatkozta: „A Dunlop hypersport termékcsaládjában valamennyi superbike motoros megtalálja a megfelelő abroncsot. A Dunlop rendelkezik a legátfogóbb hypersport termékcsaláddal a közútra szánt SportSmart Mk3-tól a versenygyőztes GP Racer és GP Pro abroncsokig. A SportSmart TT közútra és versenypályára egyaránt alkalmas: mindkét esetben fantasztikus vezetői élményt és tapadást biztosít. Éppen ezért ez a tökéletes abroncs az olyan kimagasló sportmotorok számára, mint a BMW M 1000 RR.”