Felejtsd el a tesztvezetéseket! Egy Ford márkakereskedés a Michelin-csillagos séffel szolgál fel finom ételeket

Florida, egyrészt elég őrült hírekkel látja el a világot ahhoz, hogy egy egész videojátékot alapozzanak meg. Másrészt ez a Ford márkakereskedések otthona, amelyek olyan jól teljesítenek, hogy Michelin-csillagos séffel éttermet nyithatnak.

Így van, a floridai Tampától délre található Sarasota Ford bejelentette, hogy éttermet nyit Jose Martinez séffel, aki lenyűgöző karrierje során három Michelin-csillagot kapott. A Le Mans Kitchen névre keresztelt név a Ford sikerére utal a legendás 24 órás Le Mans-i állóképességi versenyen.

„Nemcsak olyat akartunk létrehozni, ami semmihez sem hasonlított, amit valaha is elképzelt, és teljesen a feje tetejére állítottuk a kereskedési élményt, hanem világszínvonalú élménnyel akartuk kifejezni a hűséges vásárlóink iránti megbecsülésünket” – mondta Matthew Buchanan, a vállalat elnöke. – mondta a Buchanan Automotive Group.

Éppen ezért helyénvaló, hogy a 3367 négyzetméteres, 38 férőhelyes fine dining étterem amerikai ihletésű konyhát szolgáljon fel, francia csavarral – írja a Miami Herald. A kínálat között lesz párnapalacsinta, brûlé francia pirítós, prime hamburgerek, turmixok, rendelésre készített kávé és mocktail – elvégre még mindig autókereskedés.

„Amikor először találkoztam Matt Buchanannal ezzel kapcsolatban, azt mondtam neki, hogy ez egy őrült ötlet, de készen állok a kihívásra” – mondta Martinez. “Imádok minden hozzávalóból főzni, és ha jó technikával, jól fűszerezve és tökéletes hőmérsékleten van, addig sok mindent el lehet érni.”

A Le Mans Kitchen reggeli és déli menüt kínál, de vacsoramenüt nem, mivel 17:00-kor bezár. Az étel nem éppen olcsó, a nyitott arcú avokádós pirítós ára 13 dollártól kezdődik, de nem is túlzottan extravagáns, a burger ára 18 dollárra tehető.

Furcsa módon még csak nem is ez a Ford márkakereskedés legvadabb ajánlata. Az ügyfelek filmet is nézhetnek a 11 férőhelyes színházteremben, vagy igénybe vehetik a wellnesskezelést a hidromasszázs székekkel felszerelt relaxációs szobában.

A Le Mans Kitchen december 11-én, hétfőn nyílik meg, és csak hétköznap lesz nyitva.

Decembertől egy éven át hét helyszínen tesztel hidrogén-üzemanyagcellás buszokat a HUMDA