A W14 befejezte az első tesztelést

Tovább Bahreinbe

  • A Mercedes-AMG F1 W14 E Performance, a csapat 2023-as kihívója ma befejezte a forgatási napot Silverstone-ban
  • A nyirkos körülmények mindvégig kitartottak, miközben George reggel vezetett, majd délutánra átadta a W14-et Lewisnak.
  • A versenyzők együtt teljesítették a 100 km-es engedélyezett tesztet az Országos Körversenyen

George Russell

Nagyszerű a pályára állni a W14-el. Nagyon hideg és zsíros volt ma odakint, de az autó simán ment, és megtettük az összes megengedett kört. Tudjuk, hogy a bahreini szezon előtti teszt lesz az autó első igazi tesztje. Mindazonáltal remekül néz ki a pályán, és az autón belüli érzés eddig olyan jó.

Lewis Hamilton

Nagyszerű volt elindulni a W14-el. Ez mindig egy nagyon várt pillanat mindenki számára a gyárban, amely olyan keményen dolgozik; Hihetetlenül hálás vagyok az erőfeszítésekért, amelyeket beletettem. A nap zökkenőmentesen telt; jó programon mentünk keresztül, és néhány hasznos megállapítással érkeztünk. Általában jól éreztem magam az autóban, és izgatott vagyok, hogy elindulhatok Bahreinben.

Andrew Shovlin

Jól kezdtük a W14 programját. A körülmények nem voltak túl jók a filmezéshez vagy a futáshoz, de a megengedett 100 km-t gond nélkül megtettük, és mindkét pilóta jó értékelést adott nekünk az autóval kapcsolatos első benyomásairól. Bahrein nagyon különbözik a hideg, nedves Silverstone-tól, de úgy tűnik, minden jól működik. Remélhetőleg a jövő héten pályára léphetünk, és maximalizálhatjuk a három napos szezon előtti tesztelést.