A HONOR a sztratoszférában teszteli új telefonjának akkumulátorát

Mobile news application in smartphone. Man reading online news on website with cellphone. Person browsing latest articles on the internet. Light from phone screen.

Az idei MWC-n mutatják be a vadonatúj HONOR Magic6 Pro-t, a nagy debütálásig azonban több elképesztően extrém teszten esik át a készülék: földön és levegőben egyaránt. A kihívások során kiderült, hogy a legújabb innovatív technológiával készült, második generációs szilícium-szén akkumulátor még rendkívül alacsony hőmérsékleten is kiválóan teljesít. Az pedig egyértelmű, hogy ha a sztratoszférában jól üzemel az eszköz, akkor az olyan hideg túrákon is, mint a síelés vagy hegymászás is remekelni fog.

l  1. eset: A PhoneBuff -20℃-os laboratóriumi kihívása az alábbi linken tekinthető meg: 

l  2. eset: Kihívás a sztratoszférában: 

https://www.instagram.com/p/C2zCxeqLShx/

A HONOR a telefongyártók közül elsőként  tanulmányozta mélyrehatóan a szilícium alapú negatív elektróda anyagát, és emelte magasabb szintre az energiasűrűséget és a gyors töltést, és elkészítette az első olyan önálló chipkészlettel ellátott akkumulátort, amely tovább növeli teljesítményét minden szituációban, különösen alacsony hőmérsékleten, például -20 ℃-on. Ezzel felülmúlja a Samsung Galaxy S24 Ultra teljesítményét is.