A Fortescue bejelentette egy korszerű teszt, kutatási és mérnöki létesítmény megalkotását

Ez új hely jelek a jelentős lépés a Fortescue elkötelezettségében a zöld technológia és a zéró emissziós megoldások fejlesztése iránt.

Az újonnan vásárolt létesítmény fog játszani a döntő szerepet a Fortescue-ban bővülő prototípus, gyártási és tesztelés képesség, lehetővé téve házon belül menedzsment és ellenőrzés nak,-nek a többség nak,-nek termék tesztelés. Vágáshoz való hozzáféréssel Az éltesztelés és a vezérlőkamra-létesítmények révén a Fortescue betartja a legmagasabb iparági szabványokat, miközben továbbra is a környezetbarát innovációt támogatja.

2339 négyzet méter, a teszt webhely tartalmaz többszörös teszt sejtek, a Műhely, akkumulátor prototípus és fejlesztési terület, valamint számos tesztvezérlő központ.

Mark Hutchinson, Fortescue Energia vezérigazgató, mondott, “Mi vannak izgatott nak nek létrehozni ez új létesítmény, ami megerősíti a Fortescue piacvezető pozícióját a zöld technológia terén.”

“Ez  a jelentős lépés a vállalat számára és demonstrálja a miénk elkötelezettség nak nek villamosítási képességünk kiépítése az Egyesült Királyságon belül. Ügyfeleink számára ez felgyorsított és fokozott támogatást jelent tesztelési követelményeik teljesítéséhez, mindezt házon belül kezelik. Rövid és középtávon további jelentős beruházásokat terveznek a tesztberendezésekbe és -szolgáltatásokba.”

A teszt, kutatás, és mérnöki webhely van stratégiailag található Bezárás nak nek Fortescue létezik banbury-i akkumulátorgyártó üzem 2,8 MVA tápegységgel a jövőbeli növekedés támogatása érdekében.