A finomított GWM TANK 300 teljesítette az 5 csillagos ANCAP értékelést

A GWM TANK 300 HEV elnyerte a legmagasabb, ötcsillagos biztonsági minősítést az ANCAP, Ausztrália független járműbiztonsági képviselője által.

A GWM TANK 300 HEV ma elnyerte a legmagasabb, ötcsillagos biztonsági minősítést az ANCAP, Ausztrália független járműbiztonsági képviselője által.

A GWM üdvözli az ötödik modellt, amely a legfrissebb ANCAP teszt során a legmagasabb szintű biztonsági besorolást kapta, köszönhetően a legújabb generációs L.E.M.O.N. platform (könnyű villamosítás, többcélú Omni-védelem, hálózatkezelés) .

A GWM TANK 300 HEV-t tesztelték és értékelték arra vonatkozóan, hogy képes-e fizikailag megvédeni az utasokat és a többi közlekedőt egy ütközés esetén – a roncsolásos ütközési tesztek segítségével –, valamint hogy képes-e megelőzni vagy minimálisra csökkenteni egy másik járművel, gyalogossal vagy kerékpáros – az aktív ütközés-elkerülési teljesítményteszteken keresztül.

A GWM TANK 300 HEV teljes 4 területi teljesítménye a következő:

  • Felnőtt utasvédelem 88%
  • Gyerekek védelme 89%
  • Sebezhető úthasználók védelme 81%
  • Biztonsági asszisztens 85%

A merész külső dizájnt világszínvonalú 4WD technológiával, fényűző belsővel és fejlett technológiával felvonultató GWM Tank 300 jó választás lehet azok számára, akik különféle utakat, pályákat és azon túl szeretnének felfedezni.

„Általában az ilyen dobozos 4×4-esek felfogása inkább a terepteljesítményre összpontosít. A GWM TANK 300 azonban egyszerre képes teljesítményt és biztonságot nyújtani, köszönhetően ennek a vadállatnak a felépítésére és technológiai színvonalára tett nagy mérnöki erőfeszítéseknek.” – mondta Parker Shi, a GWM tengerentúli részlegének vezetője.

„A GWM TANK 300 hibrid modellel került piacra annak bizonyítására, hogy a GWM villamosítási stratégiája szilárdan elkötelezett.” – tette hozzá Parker.

A GWM globális off-road platformjára épített GWM Tank 300-at úgy tervezték, hogy minden körülmények között teljesítsen. A nagy, 224 mm-es hasmagasság 33°-os megközelítési szöggel és 34°-os indulási szöggel, valamint a bevált 4WD technológiával kombinálva megkönnyíti a kihívásokkal teli terepes kalandokat.

A vadonatúj GWM Tank 300 már kapható a globális régiókban a Közel-Keleten, Kínában, Ausztráliában és más kulcsfontosságú piacokon, és várhatóan a következő hónapokban más régiókban is piacra kerül, verhetetlen szívósságot, kifinomultságot és legmagasabb szintű biztonságot kínálva a vásárlóknak.

Exkluzív podcastok a BEGURULVA és a PODCARS oldalakon!