A Dynisma és a Kistler együtt mutatják be a járműtesztelési technológia legújabb vívmányait

  • A kereskedelmi együttműködés összehozza a szimulátorok úttörőjét, a Dynisma-t a járműfejlesztési autóipari tesztelési megoldások vezető szolgáltatójával, a Kistlerrel.
  • Két vállalat osztozik majd egy standon az ATE 2022 Automotive Testing Expo kiállításon Noviban, Michigan államban, október 25-27.
  • A Dynisma és a Kistler együtt mutatják be a járműtesztelési technológia legújabb vívmányait, és a partnerség további részleteit a következő hónapokban mutatják be.
  • Alacsony késleltetésű, nagy sávszélességű DMG (Dynisma Motion Generator) rendszerek új mércét állítanak fel a szimulátortechnológiában

A Dynisma Ltd.®, az egyesült királyságbeli székhelyű mozgásszimulátor-technológiai vállalat és a Kistler Instrumente GmbH, az autóipari tesztelési megoldások vezető szolgáltatója kereskedelmi együttműködési megállapodást írt alá, amely forradalmasítja az autóipari tesztelést. úttörő mozgásszimuláció.

Az első alkalommal bemutatott Automotive Testing Expo ATE 2022 kiállításon Noviban, Michigan államban, ahol a két vállalat egy standon osztoznak, a kereskedelmi megállapodás egyesíti a Kistler vezető tesztelési megoldásait a Dynisma mozgásgenerátor szimulátoraival, lehetővé téve az ügyfelek számára a további gyorsítást. járműfejlesztés az úttörő technológia átvételével.

A szimulátorok forradalmi megközelítését hozó Dynisma Motion Generator™ (DMG) új mércét állít fel a legalacsonyabb késleltetés és a legnagyobb sávszélesség tekintetében, és világszínvonalú mérnökök csapata fejlesztette és építette, akik elkötelezettek a mozgásgenerálás úttörő megoldásai iránt. Az Automotive Testing Expo kiállításon a látogatók teljes körűen megtapasztalhatják a Dynisma szimulátorválasztékát a VR segítségével a cég standján.

Ashley Warne, a Dynisma vezérigazgatója elmondta: „Ez a kereskedelmi partnerség egy másik fontos lépés a Dynisma számára. A Kistler az autóipari tesztelési megoldások vezető szállítója, és páratlan járműdinamikai szimulációs képességeinkkel együtt kínáljuk a járműtesztelési technológia legújabb vívmányait az autóipar számára. Bízunk benne, hogy hamarosan további részleteket közölhetünk erről a partnerségről.”

Amellett, hogy kategóriájában vezető késleltetést és sávszélességet kínálnak, a Dynisma szimulátorai korlátlan elfordulással, nagy vízszintes mozgással és nagy gyorsulással rendelkeznek, hogy a lehető legmagával ragadóbb élményt nyújtsák a vezető számára. 

A kulcsrakész megoldásként vagy a pontos igények szerint testreszabott Dynisma lehetőséget kínál ügyfeleinek, hogy bármilyen típusú alvázat integráljanak, a jelenlegi gyártásban vagy prototípusban, mind autóipari, mind motorsport-alkalmazásokhoz.