A 2022-es 5 legfigyeltebb IIHS ütközési teszt (Videókkal!)

Ha új vagy használt autót vásárol, nem rossz ötlet látni, hogy a leendő jármű hogyan fog történni az ütközés szerencsétlen valóságában. A baleseti tesztvideók szórakoztatóak, ha megnézik, hogy az autópiacon tartózkodik-e vagy sem. A Közúti Biztonsági Biztosítási Intézet emberei az elmúlt év öt legfigyeltebb ütközési tesztjét vágták össze, és ezek figyelemre méltóak. Jelölje be őket itt a videóban, és az alábbi lista.

2022 Jeep Wrangler

Jeep Wrangler egy szörnyeteg terepjáró, de a magas súlypontja nem teszi azt a legjobb amikor a kis elülső átfedési tesztről van szó. Amint az a fenti videóban látható, vagy olvassa el a teljes IIHS jelentést itt, A Jeep Wrangler nem teljesíti pontosan a tesztet repülő színekkel. Az IIHS a ’ 21 Wrangler a marginális az első átfedési ütközés tesztjének besorolása.

2021 Ford Bronco

Mint a Jeep Wrangler, a Ford Bronco a magas súlypont kiválóan képes az akadályok felszámolására, de bizonyos pontokban bizonyos pontokba kerül. Noha, amint az a videóban látható, a Bronco jobban teljesít az első átfedési teszten, mint a városközi rivális. Az IIHS jó minősítést adott a Bronco-nak a kis elülső átfedési tesztje — jobb, mint a Jeep.

2022 Subaru BRZ

Subaru bevezette a második generációs BRZ-be a 2022-es modellévvel, tehát ez csak természetes a sportkupéé a rajongók a baleseti teszt videójához érkeztek. A kíváncsiság és a legitim piackutatás között csak akkor van értelme látni, hogy az újratervezett kupé hogyan teljesít egy balesetben.

2013 Chevrolet Spark

Igaz, hogy ez egy fejkaparó. A A Chevrolet Spark kilép a termelésből, és a 2013-as modell nem volt releváns a bevezetése óta. Ugyanakkor az a sok tényező, amely arra készteti az embereket, hogy figyeljék ezt a tesztet, az erősen felfújt autóárak lehetett volna, ami a vásárlókat olcsóbb lehetőségekre szorította, amelyek korábban nem voltak radarban. Vagy amint az egyik kommentátor megjegyzi, a videót a YouTube algoritmusa éppen a nézők felé tolhatta volna. Függetlenül attól, hogy a Spark 2013-ban elfogadható minősítést kapott.

2021 Tesla Y modell

A legújabb bejegyzés Tesla felállása a biztonsági szervezet szerint tavaly volt a legjobban megtekintett IIHS ütközési teszt. Az akkumulátoros elektromos kompakt kereszteződés jó ütközési minősítést kapott az IIHS-től, és több mint 276 000 nézetet gyűjtött össze, mivel a teszt elérte a YouTube-ot.

autoweek & google fordító