Zsíros kenyér-teszt hagymával
Időnként beleakadunk, méltán világhírűtlen, önjelölt gasztrotrógerek posztjaiba…
Ha akarjuk, ha nem látjuk/halljuk a különbző médiafelületek gasztronómiai „próbálkozásait”…
Gondoltunk egy nagyot!
Arra az elhatározásra jutottunk, hogy tesztekben vezetjük be a nagyérdeműt az ételek világába.
Íme első szárnypróbálgatásunk, a zsíros kenyér, hagymával.
Elkészítése rém egyszerű és alapanyagigénye sem túl nagy.
Ráadásul – szó szerint – enni valóan ízletes!
Hozzávalók:
– előre szeletet „toast”kenyér
– zsír a mutertól (esetleg nagymutertól)
– hagyma
Elkészítés:
„Hámozzuk meg”, majd szeleteljük fel a hagymát és szórjunk rá némi sót – ízlés szerint.
Nyissuk ki a vajasdobozt, amiben az anyutól (nagymamitól) kapott zsír található. Fogjuk meg egy kézzel a szeletelt kenyeret, majd kés segítségével kenjünk rá a zsírból – ízlés szerint.
Tálalás:
LÓFASZT!
Harapjuk a kenyeret és tömjük a pofánkba a hagymát!
Egészségükre!
😀
(A #hulyeakinemnormalis támogatásával!)
http://tesztalelkemindennek.hu/2018/01/15/lango-eva-valasztott/