Tornado T-187

A Tornado természetesen  ezúttal nem a forgószélre utal, mint ahogyan a T-187 sem a szélerősséget jellemzi, hanem egy igen praktikus szintetizátorállvány típusszámát jelzi.
Egészen pontosan; Tornado Toks T-187 szintetizátor állvány.

Szóval.
Mint korábban már írtam, az elmúlt időszakban több Casio szintetizátort is kaptunk tesztelésre (Casio  SA-78,  Casio  CTK-3200, Casio  WK-7600) és természetesen érkezett hozzájuk az állványokból is.

Nos, a “dupla X-lábas” fém állvány 4 kilót nyom ami véleményem szerint még a simán kezelhető súlykategóriába sorolja a kiegészítőt.
A fekete állvány magasságát és szélességét az “X” közepén található – szintén fémtárcsával és a rugós rögzítőfékkel lehet a kívánt méretre beállítani.
A fémkar – pontosabban a kioldókar – az állványon a billentyűs hangszer tartójának közelében található és a szivacs borításnak köszönhetően kényelmesen lehet kioldani.

Bevallom, nem vagyok egy billentyűs zenész (sem) – még.  🙂
A Tornado T-187-et azonban minteg 7 másodperc alatt emeltem ki a gyári csomagolásból, majd állítottam fel a szoba közepén.
Tehát, szó szerint gyerekjáték a használata.

Mint azt tudjátok, szeretek mindent alaposan meglesni.
A T-187-nél ez abban merült ki, hogy vagy ötször kinyitottam, majd összecsuktam és arrébbtettem az állványt.

Nekem bejön!

Ja, ráadásul a hangszereket sikerült úgy elhelyeznem rajta, hogy attól sem kell félnem, hogy Mirkó kutyánk esetleg felborítja.
És ez a lényeg!
A hangszer biztosan és biztonságosan áll a lábon!

 

 

http://tesztalelkemindennek.hu/2017/12/18/hatekony-a9-es-exkluziv-videoval/