Szív, gyüjt, felmos, takarít – SVC 0625AT, 4 az egyben porszívó

Közel két évvel ezelőtt írtunk egy rövidke kis anyagot a Sencor SVC 8621TI porszívóról.
Akkori főhösünk, kettő az egyben modell volt, ugyanis az állóporszívóból egy kis morzsaporszívót is ki tudunk akasztani abból a készülékból.

Nos, ezt a modellt fejlesztette tovább a Sencor, minek eredményeként további két (4 az egyben) funkciós lett az SVC 0625AT porszívó.

Az újdonságot ezúttal is az One On One Communications csapatától hozhattuk el próbára.
Noha az első összeszerelés annyira bénán ment, hogy azt talán még a Comedy Centrál is megirigyelné, végül csak sikerült üzembe helyezni és munkára fogni a gépet.

A korábban megismert funkciók mellé kapott a “morzsaporszívó” rész egy olyan fejet, amivel sokkal könnyebben és alaposabban tudjuk a kanapét, vagy épp az autónk belsejét takarítani.

Ebben a kiegészítőben (is) egy kis kefe forog visszafelé – így gyorsabban, alaposabban szedi össze a morzsát, koszt, kutya/macskaszőrt, stb-t.

De érkezett egy felmosófej egység is a porszívóhoz.

Egy felmosófej, ami játszi könnyedséggel csatlakoztatható a porszívő alap fejéhez – és ugyanolyan egyszerűen távolítható el arról.
Ez az ötletes és hasznos kiegészítő egy saját víztárolóval bír és a felmosókendő a tépőzáras csatlakozásnak köszönhetően könnyedén cserélhető, levehető a tisztításhoz.

Mint látható, készült néhány bugyuta videó a tesztelés alatt.
Azonban sokkal fontosabb, hogy annyit nem porszívóztam, vagy mostam fel szerintem már nagyon régen, mint amennyit a máősfél hetes teszt során.
Nem vicc, hogy naponta kitakarítottam a lakást, a fészert, illetve 3 tesztautó belsejét is mentesítettem az azokba behordott földtől, sártól, falevelektől.

Az összegyűlt kosz kitakarítása a gyűjtőrekeszból, rém egyszerű.
Erről egy későbbi videóban bővebben is beszámolunk.

https://www.youtube.com/c/mindennektesztalelke/videos?view_as=subscriber

Specifikációk:

  • Akkumulátor típusa: Li-ion 2000 mAh
  • Tápfeszültség: 25,2 V
  • Töltési idő 4–6 óra
  • Üzemelési idő 50 perc
  • Zajszint: 79 dB
  • Méretek: 273 x 1160 x 162 mm
  • Tömeg: 2,5 kg