Őrült Max bőrébe bújtam

Amikor elmentem a Honor 8 telefonért a PS PRovocative Communications ügynökséghez, a falon több tucatnyi Oakley szemüveget fedeztem fel.
A legextrémebbet  (Mad Max modell) egyből fel is próbáltam, majd megkérdeztem, lenne-e lehetőség azt is tesztelni egy rövidke időre.

Mivel a válasz igen volt, már indulhattam is tömegközlekedéssel a Budapest Parknál hagyott kocsi felé – akkor még csak a táskámban – a telefonnal és a “Mad Max” szemüveggel.
A Nissan Qashqaihoz érve azonban felbátorodtam, így a táskából a fejemre került a napszemcsi és azt viselve indultam haza.
Persze a visszapillantó tükörbe pillantva ihletet kaptam és az első piros lámpánál már készült is a szelfi.  🙂

Hazaérve vittem a kutyát a szántóföldre és az újabb szelfi annyira profillkép-gyanús lett, hogy be is állítottam azt a provát facebook profilomon. 🙂
Aztán a kutyasáétáltatások alkalmával – nappal – kötelező kiegészítő lett a szemüveg.
Mirkó kutyusunk egy igazi szeretetbomba. Amikor lehajoltam mellé, hogy egy közös fotóval örökítsük meg az Oakley szemüveget és a blökit, egyből nyúlt is a fülemhez a napszemcsi szárához…

A publikált sztori szerint le is szedte az Oakley OO6019_04 modellt a fejemről és csak jutifaliért cserében adta azt vissza.  wink

Mondjuk, nem is csodálnám, ha tényleg így történt volna, elvégre egy egyrészt nagyon kényelmes, másrészt biztonságosan szűrő, extravagáns napszemüveget tesztelhettem néhány napon át.
A szemvédő igen könnyű.
A fekete keret kiemeli, de egybent “tompítja is a “Mad Max modell” extrém megjelenését.
A műanyag lencsékre biztosan érdemes vigyázni, de a gyártó minőségi követelményei garanciát adnak a hosszú élettartamra.
A polarizált tükrös lencse ráadásul tényleg kiszűri a napfény káros sugarait és nagyszerűen tompítja az erős fényt.
Számomra érdekes tapasztalatnak bizonyult, hogy a tesztautóban a klíma digitális kijelzőjének fényét is úgy szűrte a napszemüveg, hogy egy pillanatra úgy gondoltam, valami baja lett a annak.
Mert az Oakley OO6019_04 lencséin át olyan volt, mintha a visszajelző közepe nem világítana.
De “csak” annyi történt, hogy szűrt a napszemüveg.

TUDTA?
Az Oakley márka elkötelezett a folyamatos fejlesztés és minőség mellett, olyan anyagokat használ melyek 100%-os védelmet nyújtanak az UVA, UVB, és UVC sugárzás ellen is. A lencsék anyaga páratlan védelmet kínál az erős behatások (leesés, ütődés) ellen, ezáltal sok aktív életmódot folytató vevő választja terméküket.
Gyártó:              Oakley
Cikkszám:         OO6019_04
Modell:              Férfi
Keret szín:        Fekete
Keret anyag:     Fém
Lencse szín:     Narancssárga
Lencse tipus:    Polarizált tükrös
Lencse anyag:  Műanyag

Ja!
És a ” Mad Max Oakley-t” visszaadva máris egy következő modellel sétálhattam tovább…

…De az, már egy másik sztori. laugh