Meleg télen Hideg Nyalat
„Jáááááj, már megint nem vette be a gyógyszert a szerző!” – gondolhatjátok teljesen jogosan, hisz’ tényleg nem.
Oké-oké, megint egy fura cím, de a fura cím mögött ismét egy hasznos termékteszt lapul.
Mondjuk az, hogy hasznos, kissé fura jelző, amikor éppen csokoládés- és mogyorókrémet tesztel az ember – de majd csak kifejtem valahogy. 🙂
A teszt kezdete december végére, éppen karácsonyra nyúlik vissza, amikor a Teszt a lelke mindennek főszerkesztőjétől kaptam ajándékba egy takaros kis pakkot – minden bizonnyal a jól megírt számos tesztért cserében. 😉
Peti annyit fűzött hozzá, hogy csak óvatosan, mert tömények…
„Na, megint ihatok, ha hazaértem” – gondoltam, ám ezúttal a csomag három kis tégelyt tartalmazott, különböző csokoládé és mogyorókrémekkel a Hideg Nyalat konyhájából.
Persze, hogy mindhárom üvegcsét kinyitottam, megszagoltam és nagyon óvatosan megízleltem…
Majd szépen letettem a pakkot a mikró tetejére, hogy szem előtt legyen és készülhessen például egy jó mogyorókrémes kenyér reggelire.
Aztán jött a párom, aki egyrészt bátran végigtesztelte mindhárom ízt és szépen bepakolta az egységcsomagot a hűtőbe…
Teltek múltak a napok, majd hetek, de nem készült palacsinta a gasztrotróger konyhájában, így csúszott az igazi éles tesztelés.
Bevallom, azért vártam a palacsintát, mert egyrészt szeretem :-), másrészt úgy gondoltam, a „csilis csokikrémes” kenyér talán még az én elmebeteg ízlésemhez is kissé pikáns volna.
„Csilis csokikrémes”?
– „Ez már megint miről dumál” – merülhet fel jogosan a kérdés.
Jó-jó!
Jöjjön a kis csomag részletesebb ismertetője.
Milyen ízekből, összetevőkbül is áll a karácsonyi pakk?
Black Choco Chili
Paleo & Vegan 100%-ban természetes Csokoládékrém ecuadori csokoládéból Jolókia chilivel
- Répacukormentes
- Gluténmentes
- Tej- és tejfehérjementes
- Szójamentes
- Tartósítószermentes
tisztított víz, természetes almakivonat, zsíros kakaópor 17%, csokoládémassza 9%, nem hidrogénezett kókuszolaj, kakakóvaj, chili, fahéj, só
Átlagos tápérték 100g termékben:
Csokoládés mogyorókrém
- Répacukormentes
- Gluténmentes
- Tej- és tejfehérjementes
- Szójamentes
- Tartósítószermentes
Piemonti mogyoró 60%, nem hidrogénezett kókuszolaj, természetes almakivonat, bio perui nyers kakaó
Piemont Blondie
- Répacukormentes
- Gluténmentes
- Tej- és tejfehérjementes
- Szójamentes
- Tartósítószermentes
Piemonti törökmogyoró, mandula, nem hidrogénezett kókuszolaj, természetes almakivonat
Nos, ezeket az ízeket kentem a ma készült palacsintákra…
Ettem-ettem az ízeket váltogatva a „palikat” és annyira belefeledkeztem a tesztbe, hogy mindössze két fotót csináltam az utolsó darabról – amibe egy kevéske Piemont Blondie került…
Az biztos, hogy mindhárom termék tényleg nagyon tömény, így nem javasolnám a „vastagon megkenve” módot. 😉
A mellékelt termékfotókból, valamint a termékleírásokból az is kiderül, hogy valamennyi termék „paleo” is, meg „vegán” is.
Én ebbe, most nem mennék bele, mindenki szűrje le magának a lényeget…
Majdnem tehetséges és méltán világhírűtlen gasztrotrógerként sokkal fontosabb számomra, hogy ebből a „vegánságból”, meg „paleoságból” semmit, de semmit nem érezni!
A csoki- és mogyorókrémek tökéletesen csoki- és mogyorókrém ízűek!
A felhasználási terület pedig tényleg végtelen, tehát arra kérjük az olvasót, ne ragadjon le – hozzám hasonlóan – a palacsintánál!
Jajjjjj, majdnem elfelejtettem!
Annak ellenére, hogy napok óta a hideg érkezésével fenyegetnek bennünket a meteorológusok, az évszakhoz képest meleg van!
A Hideg nyalat krémeitől nem lesz ugyan más az idő, a fogyasztásuk miatt felszabaduló boldogsághormonok azonban legalább annyira kellemes érzést táplálnak az emberben, mint a hófödte táj látványa. – Ezt csak azért, hogy végül csak kihozzam a cím lényegét 🙂 🙂 🙂
http://tesztalelkemindennek.hu/2018/01/19/autoberles-induljunk-csak/