“Elmész Te a jó…!”

Be kell vallanom, nagyon imádom a magyar nyelvben, hogy nem annyi az összes “tudásunk” egy-egy örömteli, vagy épp’ bosszantó, esetleg keserű pillanatban, hogy “ómálygáNNcscs”!

Tegye a szívére mindenki a kezét!
Bizony nagyon jól jön olykor-olykor egy káromkodás, hogy kiadjuk a bennünk felgyülemlő feszültséget.

De az is megesik, hogy a “jó szaftos körmondatok” például a csodálkozást, érthetetlenséget fejezik ki.

Nos, amikor a kezembe nyomták a RAVPower RP-PB054 powerbankot és közölték velem, hogy akár laptopoot is tölthetek a segítségével, kissé (NAGYON) érthetetlenül bámultam ki a fejemből.

Aztán gyorsan kicsomagoltam az eszközt.

Aztán megláttam a konnektort a powerbankon tényleg csak annyit tudtam mondani, hogy “elmész Te a jó…!“.

Gyorsan vissza is tettem a gyári szütyőbe és siettem haza, hogy kipróbáljam, tényleg “elbírja-e” a laptopot, lámpát is.

Hazaérve jöhetett az éles próba.
Laptop dugója a Rawpover RP-PB054 konnektorába, powerbank bekapcsolás (öt lila – kék – LED jelzi vissza a töltöttségi állapotot) , majd hosszan megnyomva ismét a power gomb, hogy azzal a nagyobb áramforrás is aktivizálva legyen.
Kis zöld led jelzi vissza, amikor ez megtörtént.

Be kell vallani, nem nagyon hittem a szememnek eleinte, amikor azt láttam, hogy a laptopon megjelenik a visszajelzés, hogy töltés alatt.

Szóval, “elmész Te a jó…!”.

Gyorsan fel is lapoztam a Mi az a blogger oldalt, hogy újra elolvassam, mit is illik tudni a Ravpower külső AC akkumulátorairól, mielőtt folytattam a próbát.

Hogy mi lett a második tesztalany?
Nyilván nem csodálkozik rajta senki, hogy a dolgozóasztalon vendégeskedő (épp’ tesztelés alatt álló) Taotronics TT-DL19 LED lámpa lett a következő alany, aminek áramforrását a 20100mAh kapacitással bíró, univerzális vésztöltő akkumulátor biztosította – hosszú időn át.

Az, hogy az eszköz a 14,6 centi hosszúság és 6,8 centi szélesség/magasság mellett csupán 0,59 kilót nyom ténylegesen garancia, hogy bármilyen túrázásra, nyaralásra, utazásra magunkkal vihessük.

Természetesen készül videó alapanyag is a kis sokat tudó csodáról.
Az abból készült filmet hamarosan láthatjátok youtube csatornánkon!

Addig is, zöld jelzést adunk a főbb jellemzők elolvasására. 😀

  • Kapacitás: 20100 mAh
  • Csatlakozó: USB-C, iSmart USB-A és AC
    (Az USB-C és iSmart USB-A lehetővé teszi két eszköz egyidejű gyors töltését, mint például egy notebook és egy okostelefon)
  • Erőteljes 65 W-os teljesítmény – Beépített váltóáramú kimenet 65 W-ig terjedő eszközökhöz; ez a hordozható töltő bármikor és bárhol feltölthet olyan elektromos eszközöket, mint az akciókamerák, drónok, nyomtatók, asztali lámpák, porszívók és kis ventillátororok
  • Óriási újratölthető kapacitás – A nagy, 20100 mAh-s akkumulátor képes például egy iPhone X-et 4-szer, egy iPad minit 2,2-szer vagy egy 12”-os MacBook-ot 1-szer teljesen feltölteni. 
  • 60%-os töltési idő megtakarítás – A 19V / 1.6A egyenáramú csatlakozással a 10 órás teljes feltöltéshez képest 4 óra alatt tölthető fel a készülék; 5 LED-es lámpa jelzi az akkutöltöttséget, míg a be- / kikapcsoló gomb megakadályozza a rendellenességeket.
  • A többszörös védelmi rendszer rövidzárlat védelme és az egyéb fejlett biztonsági intézkedések nagyobb biztonságot nyújtanak Önnek és készülékeinek. Ventilátor segíti a biztonságos hőelvezetést és porvédelem a por behatolásának megakadályozását.

És, végül, ne felejtsük, ha van egy ilyen eszközöd, tényleg bátran elmehetsz a…

…bárhova (is), hisz’ szinte bármit feltölthetsz.