Az Everrati elektromos GT40 és Land Rover „sorozata” megfelel az ENSZ-EGB R100.01 szabvány szerinti tesztelésének

PASS VIGOROUS R100.01 ELEKTROMOS BIZTONSÁGI VIZSGÁLAT

  • Az Everrati elektromos GT40 és Land Rover „sorozata” megfelel az ENSZ-EGB R100.01 szabvány szerinti tesztelésének az elektromos hajtásláncokkal kapcsolatos biztonsági követelmények tekintetében
  • A GT40 R100.01 tesztelése a HORIBA MIRA világvezető létesítményeiben történt
  • A Land Rover Series IIA tesztelését a Holland Járműhatóság – RDW végezte
  • Az eredmények tovább igazolják az Everrati OEM-minőségű tervezését, tervezését és minőségét, és kiemelik, hogy a vállalat miként emeli tovább a lécet az elektromosított klasszikusok felé.

Az Everrati Automotive Limited (Everrati), az autóikonok újradefiniálására és jövőállóvá tételére szakosodott vezető globális technológiai vállalat bejelentette, hogy elektromos GT40 és Land Rover sorozata egyaránt megfelelt az elektromos járművek biztonsági tesztjén. – a legmodernebb elektromos hajtásláncok.

Az eredmény bizonyítja az Everrati OEM-minőségű mérnöki, tervezési és minőségi folyamatait, valamint vezető szerepét és elkötelezettségét az akkumulátorbiztonság és szabványok iránt.

Az UNECE R100.01 egy járműbiztonsági szabvány, amelyet az elektromos járművek hajtásláncainak tesztelésére fejlesztettek ki, hogy megbizonyosodjanak azok biztonságos használatáról. A tesztelés magában foglalja a járműbe szerelt nagyfeszültségű alkatrészek elektromos biztonságának erőteljes értékelését, és magában foglalja az áramütés elleni védelmet, a közvetlen és közvetett érintés elleni védelmet, a szigetelési ellenállás tesztelését és a jármű általános biztonságát. 

A GT40 akkumulátorbiztonsági és érvényesítési folyamatának részeként az autó a közelmúltban teljesítette az R100.01 tesztet a HORIBA MIRA világvezető üzemében, az Egyesült Királyságban, Warwickshire-ben. A csúcstechnológiás szabadalmaztatott elektromos jármű hajtáslánca nagy teljesítményű, 62,5 kWh-s lítium-ion akkumulátorral és ágazatvezető 700 V-os architektúrával, amely akár 800 lóerőt és 800 Nm nyomatékot és 3,5 másodperces 0-60 mérföld/óra sebességet biztosít, a csúcsot képviseli. az újradefiniált EV szuperautó teljesítmény és technológia.

Időközben az Everrati újradefiniált Land Rover Series IIA-ja, amely már elérhető az Egyesült Királyságban, átment az ENSZ-EGB R100.01 tesztjén a Holland Járműhatóságnál (RDW). Teljesen kielégítve a tesztelést, most értékesítésre engedélyezett Hollandiában, ahol a vevői szállítások már megkezdődtek.

A Series IIA-ban szereplő fejlett elektromos hajtáslánc akár 150 mérföldes hatótávolsággal rendelkezik, regeneratív fékezéssel, váltóáramú és egyenáramú gyorstöltési lehetőséggel kombinálva. 60 kWh-s akkumulátorral, valamint 150 lóerős és 300 Nm-es elektromotorjaival két- és négykerék-hajtási módot is kínál.

Justin Lunny, az Everrati alapítója és vezérigazgatója így nyilatkozott: „A Land Rover Series IIA és GT40 eredménye az erőteljes UNECE R100.01 elektromos biztonsági teszteknek való megfelelésben az Everrati OEM-minőségű mérnöki, tervezési és minőségi folyamatainak bizonyítéka. amely folyamatosan emeli az elektromosított klasszikusok színvonalának mércéjét.

„Minden Everrati termék a legerősebb járműfejlesztés és magasan képzett szakértőinkből álló csapatunk aprólékos odafigyelésének eredménye. Mind a GT40, mind a Series IIA, mint minden modellünk, a legjobbat képviselik az elektromos ikonok terén, és kiemelik, hogy továbbra is új mércéket állítunk fel ebben a gyorsan növekvő szektorban.”

Az oxfordi (Egyesült Királyság) székhelyű Everrati tavaly júliusban egyesítette erőit a Superformance vállalattal azzal a küldetéssel, hogy a legendás Le Mans-győztes autót egyedi tervezésű elektromos hajtáslánccal precíziósan újratervezzék a zéró károsanyag-kibocsátású jövő érdekében. A floridai Jupiterben székhellyel rendelkező Superformance globális vezető szerepet tölt be az 1960-as évekből származó, kiegészítő alkatrészekből álló sportautók gyártásában, és guruló alvázat gyárt a licenc alapján épített GT40-hez. Ennek eredményeként ez a világ egyetlen GT40 EV, amely szerepel a hivatalos Shelby Registryben.