A Passziánszon messze túl is van élet – Dell G5 5587 teszt

A tavasz nagy változást hozott a Teszt a lelke mindennek életében, ugyanis új bázisra, irodába, raktárba, garázsba, udvarba költöztünk. 🙂
Ennek “eredményeként az elmúlt két hónapban csúnyán elmaradtunk a tesztekkel. :-/

Sőt, passziánszozni, madzsongozni se jutott idő. 😀

Na, jó!
A Microsoft Solitaire Collection játékait csak egy-egy viccesnek tűnő insta, vagy fácse poszt alkalmából szoktuk elindítani.
Elvégre kell egy játék egy-egy valódi, hordozható gamer géphez. 😀

Valódi, hordozható gamer gép?

Igen!

A Dell G5 5587 ugyanis nem csupán attól gamer, hogy a billentyűzete háttérvilágítást kapott!

Hordozható

A 25 miliméter vastagságú gép magnézium ötvözetű házat kapott, ami egyrészt könnyítette, másrészt kellő merevségűvé tette a külső borítást.

A Méretek

1. Magasság: 24,95 mm (0,98”) | 2. Szélesség: 389 mm (15,32”) | 3. Mélység: 274,7mm (10,82”) | Kezdő tömeg: 2,61 kg (5,76 font)2

A 15.6″-os gép – nem mellesleg – vörös vagy fekete színben  érkhető el.
(Nálunk a fekete járt.)

Mit látunk, hallunk? (A hivatalos honlapot idézve.)

Minden érzékre kiterjedő élmény

Lenyűgöző látvány: Az akár Max-Q Design technológiájú NVIDIA® GeForce® GTX 1060 grafikus kártyával és akár 6 GB GDDR5 videomemóriával a játékélmény tiszta és részletes.

Páratlan vizuális élmény: Élje át a képernyőn megjelenő minden egyes pillanatot döbbenetes részletességgel és színgazdagsággal az IPS paneles, Full HD felbontású kijelzővel, a 60 Hz-es 4K-kimenetet támogató HDMI 2.0 porttal, valamint a választható érintőképernyővel. A tükröződésmentes panel többféle környezetben is használható.

Kiváló hangzás: Az akció minden mozzanatát intenzívebben élheti meg, köszönhetően a két Waves MaxxAudio Pro® technológiájú előre sugárzó hangszórónak.

A tökéletes személyes moziélmény: Lépjen a játékélmény, a látvány és a párhuzamos tevékenységek új szintjére a SmartByte és a Waves MaxxAudio Pro® technológia kombinációjával. Minden játék eddig elképzelhetetlen módon magával ragadóvá válik a nagy teljesítményű streamingnek és a lenyűgöző hangzásnak köszönhetően – és mindez tökéletes zökkenőmentes.”

A kijelző segítségével nem csupán a játékokban kalandozhatunk önfeledten, hanem a különböző kép-, vagy videószerkesztő programok használatában is kényelmesen, a szemet kímélő módon dolgozhatunk.

Jöjjön a gyorsaságtól néhány hivatalos gondolat!

Kiváló sebesség

Egy erőmű teljesítménye: Az akár 8. generációs Intel® Quad- és Hex-Core™ H sorozatú processzorok végigszáguldanak a feldolgozási funkciókon.

Nagy terhelés alatt is megőrzi a hidegvérét: Az agresszív, 2,5 cm (1”) alatti kivitel hatalmas hűtőnyílásokkal és kétventilátoros hűtőtechnológiával van felszerelve, hogy a rendszer a nagy igényű játékok terhe alatt is könnyedén, hűvösen és csendesen működjön.

Minimális töltési idők: A két meghajtós NVMe PCIe SSD meghajtó változatok a hagyományos SATA-meghajtókhoz képest akár négyszeres sebességet is képesek elérni. A számítógép gyorsabban tölti be az alkalmazásokat és az adatokat, gyorsabban fut, hosszabb az akkumulátoros üzemideje, és jobban ellenáll a rázkódásnak.”

Ugye?!
Ez az, amiről fentebb már “beszéltünk”.
Gyors, kényelmes.

A gyártó hivatalos honlapja az alábbiak szerint foglalja össze a gép fontosabb játékos jellemzőit:

Kezdődhet a játék

Nagy teljesítményű játékra tervezve: A Killer Networking Gig Ethernet alaptartozék – a 2×2 WLAN támogatja a gyors, nagy hatótávolságú 802.11ac Wi-Fi rendszert, így Ön élvezheti a legújabb .11ac útválasztók előnyeit. A SmartByte szoftver a látvány fontosságát a tartalomé fölé helyezi a gyorsabb streaming érdekében, a pufferelés nélkül. 

Felső kategóriás kapcsolat: A teljes méretű HDMI 2.0 porthoz külső monitorok csatlakoztathatók akár 4K felbontásig is, így a játékélmény első osztályú. 

Soha sem lassít: A bejelentkezés gyors és egyszerű a bekapcsológombon található ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően. A gomb megérintésével bekapcsolhatja a Windows Hello rendszert, és gyorsabban nekiállhat játszani.

Precíziós megmunkálású billentyűzet: Minden apró mozdulat számít ezen a több megerősítő réteggel és 1,4 mm-es billentyűúttal tervezett billentyűzeten.

Felturbózva. Szupererő: A gyorstöltésű akkumulátor 15 perc alatt 25%-ot töltődik, így egy percet sem kell kihagynia a legforróbb akciókból.

Kábelrengeteg nélkül: Élvezze az egykábeles dokkolás előnyeit, amely a video-, adatátviteli és tápellátási igényeket egyetlen SuperSpeed 1. generációs USB 3.1 Type-C porton keresztül oldja meg – ez a port támogatja a DisplayPort és Power Delivery, illetve az akár 40 Gbit/s sebességű Thunderbolt 3 technológiát. Emellett a kimenet képes egyetlen 5K kijelző vagy két 4K kijelző kezelésére is. 

Semmi sem állhat az útjába: Az egyszerű, egyetlen csavarral rögzített beépítőhely-fedélnek köszönhetően bármikor karban tarthatja rendszerét, illetve új összetevőket építhet be.”

Mindezt ráadásul úgy tudja a hordozható kütyü, hogy a számos csatlakoztatási lehetőségnek köszönhetően az épp’ futó játékot, programokat, alkalmazásokat külső eszközö(kö)n is könnyedén/egyszerűen megjeleníthetjük.

Portok és bővítőhelyek

1. Fejhallgató / mikrofon | 2. 1. generációs SS USB 3.1 Type-A | 3. Thunderbolt 3 Port (2. generációs USB 3.1 Type-C, 40 Gbit/s-kompatibilis) | 4. HDMI 2.0 | 5. Noble biztonsági zár | 6. Tápcsatlakozó | 7. Gigabit Ethernet RJ45 | 8. 1. generációs SuperSpeed USB 3.1 Type-A | 9. 2 az 1-ben SD- / MicroMedia-kártyaolvasó

A Dell G5 5587 gépben egy nagyon gyors, hasznos, okos eszközt ismerhettünk meg.
Még akkor is, ha például játékra egyetlen percig sem használtuk.
Hogy miért nem?
Mert az élet – SZERINTÜNK – túl rövid ahhoz, hogy csak játszunk!
Helyette, vágtunk, képeket szerkesztettünk, honlapokat töltöttünk fel információval – és költöztünk… 😀

De, azt bátran kijelenthetjük, hogy a tudása alapján a Passziánszon messze túl is van élet!

A CIKKNEK MÉG NINCS VÉGE!
LAPOZZ A KÖVETKEZŐ OLDALRA!