Raikkönen és Giovinazzi az Alfa Romeo tesztközpontjában próbálta a márka modelljeit

Az izgalmasnak ígérkező versenyévadot megelőzően a pilóták a Balocco tesztpályán találkoztak az Alfa Romeo modellválasztékával: a Giulietta Veloce, a Giulia Quadrifoglio és a Stelvio Quadrifoglio csúcsváltozataival.

Az „Alfa Romeo Racing” Forma-1-es csapat versenyzői az Alfa Romeo szellemiségével ismerkedtek az FCA csoport ikonikus tesztközpontjában, a legendás Balocco tesztpályán. Ott, ahol a híres Autodelta létesítményben készültek a legelső Alfa Romeo modellek. A motorsport-legendának számító márka azóta számos nemzetközi bajnokságban, így a Forma-1-ben is győzelmek és dobogós helyezések sokaságát könyvelhette el. 1950-ben az Alfa Romeo nyerte meg a legelső Nagydíj bajnokságot, Nino Farinával egy Alfa Romeo 158 volánja mögött. A következő évben Juan Manuel Fangio ismét Forma-1-es bajnoki címet szerzett Alfa Romeo 159-esével.

Napjainkban az új „Alfa Romeo Racing” csapat tovább ápolja a dicső örökséget, melyet a 2019-es szezonban a márka olasz identitását megerősítő Antonio Giovinazzi, valamint a 2007-es világbajnok Kimi Räikkonen gondjaira bíztak. A baloccói tesztvezetés során Antonio és Kimi különleges „üdvözlő csomagban” részesültek, ahol elsőre otthon érzehették magukat. A program helyszínéül a nevezetes „Alfa Romeo versenypályát” jelölték ki: az 5,6 kilométeres körpálya kompromisszumok nélkül nyújtja a Forma-1-es pályák izgalmait, ideális környezetet biztosítva a …

IRATKOZZ FEL CSATORNÁINKRA!

https://tesztalelkemindennek.hu/2019/02/13/a-toyota-tovabbfejlesztette-virtualis-toresteszt-szoftveret/