Online teszt kitöltésével lehet nevezni “Év intelligens vállalata” címre

Újra versenyben a legintelligensebb vállalatok! Idén nyolcadik alkalommal rendezik meg az “Év intelligens vállalata” versenyt Magyarországon. A Mensa HungarIQa által átadott díjat az a cég nyerheti el, amelyik a legmagasabb intelligenciahányados-átlagú munkavállalói csapatot delegálja.

Minden évben nagy küzdelem zajlik az “Év intelligens vállalata” címért, melyet az eredményhirdetést követően a nyertes cég büszkén viselhet, kommunikálhat. A díjat a Mensa HungarIQa Egyesület, a legmagasabb intelligenciájú embereket tömörítő szervezet adja át.

A feladat egyszerű: a versenyben induló vállalatot képviselő csapattagoknak a legmagasabb intelligenciaátlagot kell felmutatnia, két fordulóban. Az első lépcső egy online teszt. A legjobb eredményt elérőket kérik fel a második lépcsőben való részvételre, ami már egy személyes jelenlétet igénylő, hivatalos Mensa-teszt.

A szervezők tiszteletben tartják a személyiségi jogokat: kizárólag a tesztíró munkavállalók tudhatják meg saját eredményüket, a cégvezetők és a közvélemény pedig a három legjobb vállalat nevét ismerhetik meg a novemberi díjátadón.

Az esemény évről évre egyre népszerűbb: a verseny története során 150 vállalat több mint 6100 munkavállalót nevezett a versenybe. 2021-ben a nagyvállalati kategóriát a Morgan Stanley nyerte meg, immár harmadszor. Ezt a díjat korábban a Nokia három ízben, az Ericsson pedig kétszer szerezhette meg.

Az idei versenyre az intelligensvallalat weboldalon lehet nevezni június 30-ig.
     Kiadó: Mensa HungarIQa Egyesület

——————————————————————-

     Mensa HungarIQa Egyesület / MTI- OS

READ  A teszteket követően Magyarország is részt vesz az amazóniai esőerdők védelmében