Az ikonikus Tátra tesztpályán nyúzták a Terrastorm alvázakat


Tesztelés a TORSUS Tough-hoz

A TORSUS-termékek megbízhatóságának biztosítása azt jelenti, hogy a terméket tesztelni kell. A TERRASTORM ALVÁZ szigorú tesztprogramon esett át több Csehországban és Szlovákiában és környékén, beleértve az ikonikus Tátra tesztpályát is. Ez biztosítja, hogy a jármű a normál terephasználaton túl is ellenálljon és kezelhető legyen, miközben használható és kényelmes marad az úton. A TERRASTORM VÁZIÓT robusztusra tervezték, és a TORSUS strapabírónak tesztelték.

Vakhtang Dzhukashvili, a TORSUS alapítója és vezérigazgatója elmondta: „A TORSUS-nál a tökéletes terepjáró haszongépjárműveket tervezzük a bányászat, az olajipar, a mezőgazdaság, a védelem, a segélyszállítás és a turisztikai iparágak számára. A TERRASTORM FÁZI új mércét állít fel a terepjáró haszongépjárművek piacán. A PRAETORIAN és a TERRASTORM által ismerteket átvettük, és sokoldalúbb csomaggá alakítottuk, miközben a megbízhatóság és a szívósság megmarad. Az ügyfelekkel való együttműködés, a visszajelzések meghallgatása és a problémáik meghallgatása révén megoldásokat találunk arra, hogy ügyfeleink tökéletes terepjáró platformot hozhassanak létre, amire szükségük van. A kompromisszumok sem ügyfeleink, sem számunkra nem elfogadhatóak.

„A TERRASTORM CHASIS egy olyan jármű, amely otthonosan mozog távoli környezetben, és hűtött rakománydobozban szállítja a vidéki közösségek számára a létfontosságú egészségügyi felszereléseket, vagy szállítja a bányászati ​​felszereléseket a chili távoli kitermelési telephelyek távoli részeire. A csupasz alváz platform korlátlan konfigurációt kínál az ügyfeleknek, teljes sokoldalúságot és több piac és iparág kiszolgálásának lehetőségét kínálja.”