A Dunlop Winter Sport 5 nyerte az AutoBild téligumiabroncs-tesztjét

A Dunlop Winter Sport 5 az AutoBild éves téligumiabroncs-tesztjén bizonyította kiemelkedő tulajdonságait.1 A neves német magazin tesztjén a Dunlop Winter Sport 5 szerezte meg a győzelmet, mely a zsűri szerint „prémium minőségű abroncs, hiányosságok nélkül”. Költséghatékonyságának köszönhetően a gumiabroncs az „Eco-Master” címet is megkapta.

A minden útviszonyok között nagyszerű kezelhetőséget és precíz kormányzást biztosító, költséghatékony Dunlop Winter Sport 5 mind a 19 versenytársát maga mögé utasította a 195/65 R15 méretkategóriában.

Téli utakra fejlesztve

A Dunlop Winter Sport 5 fejlesztése során kiemelt szempont volt a kiszámíthatatlan téli útviszonyok között szükséges tapadás elérése, így az abroncs kiemelkedően jó oldaltapadást biztosít csúszós útfelületen, és nagyszerű teljesítményt nyújt a havas utakon.

A Dunlop megalapítása óta a teljesítmény élvonalát képviseli” – mondta Mike Rytokoski, a Dunlop alelnöke és európai marketingvezetője. „Nagy örömünkre szolgál, hogy az AutoBild neves téligumiabroncs-tesztje is megerősítette ezt.”

1 A 20 gumiabroncsot átfogó teszt az AutoBild 38. számában jelent meg 2018. szeptember 20-án. Abroncsméret: 195/65 R15, tesztjármű: VW Golf